DEL GERNE


Uendelig græsk sommer


Greece editorial

Grækenland er alt hvad du ønsker dig

Uendelige strækninger af krystalklart vand, konstant solskin, eksplosive lokale smage, sublime solnedgange.

 

For general information om at rejse til Grækenland se mere her

og her

Se kort over den epidemiologisk situation i Grækenland her

 

Se mere: Græsk sommer

Dodekaneserne er den ø-gruppe i Grækenland der ligger længst mod sydøst i Det Ægæiske Hav og det mest solrige hjørne af Grækenland. Tolv store øer og utallige mindre med krystalklart vand, sandstrande eller småstenstrande, vigtige arkæologiske fund, imponerende Bysantinske og middelalderlige monumenter og unikke traditionelle landsbyer venter på at blive opdaget.

Uendelig græsk sommer

Rhodos

Dodekanesens hovedstad, den ideelle ø, ikke kun for dem, der vil slappe af, men også for dem, der leder efter en actionfyldt ferie! Med sine lysegrønne bakker, rige grønne dale og uafbrudte gyldne strande, er Rhodos virkelig et idyllisk sted.

Rhodes-Anthony Quinn Beach Photo: GNTO Archive

 

Uendelig græsk sommer

Kos

Kos er den tredje største ø af Dodekanes øerne, med sandstrande, turkis vand, frodig vegetation, gamle og middelalderlige monumenter, brede veje med svagende træer, store markedspladser, parker, en fremragende byplan og et omfattende netværk af cykelstier. Øens varemærke er dens middelalderlige borg Nerantziá Castle beliggende ved indgangen til havnen.

Kos, Kamari Photo: GNTO/Y.Skoulas

Uendelig græsk sommer

Patmos

Patmos, er verdensomspændende kendt som en hellig ø, for det er stedet, hvor Saint John skrev The Book of Revelation (Åbenbaringsbogen), Patmos er en ideel destination for naturelskere takket være dens smukke kystlinje, stejle klipper og vulkanske jord.

Patmos, Photo: GNTO/E.Fili

 

Uendelig græsk sommer

Karpathos

Øen der er velsignet med en overflod af vandløb, fyrretræskove, vinmarker, olivenlunde, klippehuler (som faktisk er hjemsted for sæler) og bjergrige landskaber. Kárpathos er et paradis for naturentusiaster og for dig der elsker dybt rodfæstede traditioner.

 

Karpathos Apella Beach Photo: Municipality of Karpathos

Uendelig græsk sommer

Kastelorizo

Kastelorizo ligger i den østligste ende af Grækenland, blot et stenkast væk fra den tyrkiske kyst. Øens landsby er fyldt med muntert malede huse med enestående arkitektur, ærefrygtindgydende kirker og maleriske gyder. Smag på øens traditionelle slik katoumári og stráva, og tag på en bådudflugt til Galazio Spileo, den største og mest spektakulære hav grotte i Grækenland.

Kastelorizo Photo GNTO/Merakos

 

 

 

 

Læs mere om Grækenland her 

SE SENESTE ARTIKLER HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.