En spa-junkies bekendelser


Asiens 3 bedste spa hoteller

Christine Bergstedt er passioneret og ivrig traveler, yogi og foodie, som er let at please, men svær at imponere.

Der findes mange fantastiske spa-hoteller rundt om i verden, men ingen af dem kan konkurrere med de asiatiske spaer, hvor forkælelsesniveauet får dig til at føle, at du er kommet i paradis. Jeg er en ægte spa-junkie og spa-lover, som bare ikke kan få nok af at hengive mig til lyksalighederne og glemme alt om det travle byliv for en stund. Læs her om mine 3 favorit-spahoteller i Asien:

Chiva-Som, Hua Hin Thailand – de mega helbredsbevidstes  spa

Chiva-Som i Hua Hin er anerkendt som det bedste detox-spa i verden og er et sandt paradis for en spa-elsker med kombinationen af spa, træning og detox. Hua Hin ligger cirka tre timers kørsel eller 50 minutters helikoptertur fra Bangkok Lufthavn, og så snart man ankommer, fornemmer man den luksuriøse forkælelse med et væld af muligheder for træning, spa-behandlinger, sund mad og juice. Alle gæster på Chiva-Som underskriver politikken om ingen billeder, mobiltelefoner og tablets, som er strengt forbudt uden for værelset.

Chiva-Soms klientel er meget diskret og respektfuldt over for de andre gæster, hvilket gør Chiva-Som til det mest populære spa-sted for europæiske kongelige, internationale musik- og sportsstjerner samt stressede, overanstrengte, koffeinafhængige, søvnberøvede forretningsfolk, der regelmæssigt vender tilbage til Chiva-Som for at restituere og genoplade fra deres travle livsstil.

Spa behandlinger

Ved ankomsten redegør du for dine mål og ønsker for dit ophold, og et detaljeret program planlægges, herunder behandlinger, træning og kost. Gæsterne kan vælge mellem en sund kost eller en regulær detox juice diet. En overflod af træningsmuligheder fra yoga, pilates, aerobic, meditation, tennis og golf er tilgængelige hele dagen. Ud over den daglige obligatoriske massage kan du vælge utallige yderligere behandlinger: Zoneterapi, helbredelse, kraniosakral-behandling, akupunktur, ansigtsbehandling etc.

Chiva-Som er et sandt paradis, og du vil føle dig genfødt, når du forlader stedet. Opholdet på Chiva-Som er temmelig kostbart, så forbered dig på et mindre chok, når du ser den samlede regning, eller (som jeg ynder at gøre) simpelthen afregn uden at spekulere over, hvad den thailandske bhat konverterer til i din egen valuta.

For at opdage verdens bedste spa paradis, se her

Nihi, Sumba Island Bali  Luksus møder ureguleret frihed

En times flyrejse fra Bali finder du fantastiske Nihi beliggende på Sumba Island, som er sandt balinesisk paradis med uberørte gyldne sandstrande, hvor luksus møder ureguleret frihed. Gæsterne kan nyde en lang række aktiviteter fra flod-paddleboarding til offshore dykning, sportsfiskeri, vandring ved smukke vandfald, yoga, ridning og surfing. Den resterende ferietid anvendes gerne på at arbejde dig gennem den omfattende spa-menu, hvor behandlingerne udføres af højtuddannede terapeuter. Nihi er kendt for sin enestående safari-spaoplevelse, hvor gæsterne trekker gennem rå regnskov og atmosfæriske landsbyer for til sidst at ankomme til det ekstraordinære spa Nihioka, som ligger på klipperne mellem to stykker strand. Lokale sumbanesiske terapeuter udfører behandlingerne i udendørs cabanas. Nihis safari-spa er spektakulær og imponerer selv den mest kræsne spa gæst.

Drømme destination for holistiske ferierejsende

Gæsterne på Nihi nyder fordel af en personlig butler, der kun er et opkald væk og imødekommer selv den mindste anmodning fra gæsterne. Nihi er en drømmedestination for den holistiske ferierejsende, der søger kombinationen af spa med aktiv ferie i sublim luksus med forkælelse. Og der er absolut ingen grund til anger over at anvende en formue på denne ferie, da Nihi donerer en del af overskuddet til Sumba Foundation, som finansierer malariaklinikker og skoler på øen. Næsten som en velgørenhedsferie, what is not to like!

Læs mere her

Cheval Blanc Randheli, Malé, Maldives – Spektakulær og eksluvi spa ejet af Louis Vuitton Moët Hennessy

Kvalitetsbevidste skiferierejsende vil være bekendt med Courchevels Cheval Blanc, som har et spektakulært søsterhotel, Randheli,Maldiverne. 40 minutter med vandflyver fra Malé og omgivet af endeløst turkist hav i Maldiverne, har Louis Vuitton Moët Hennessy virkelig ’aced it’ med Randheli, der leverer yderste luksus og eksklusivitet.

Design

Randheli er designet af Jean-Michel Gathy, som også er den kreative mastermind bag Chedi Muscat og andre af verdens smukkeste feriesteder. Randheli kombinerer traditionelt maldivisk håndværk med moderne æstetik. Indretningen er lige så guddommelig som de omkringliggende strande og landskaber. Interiør og indretning er luftig i villaerne, som passende har en 12,5 meter lang privat swimmingpool. Fire restauranter sikrer kulinarisk variation for gæsterne, der kan vælge mellem japansk, iberisk og andre retter fra hele verdenen, og tro mod den franske proveniens findes selvfølgelig også en restaurant, som hylder det franske køkken, fortolket med kreativitet og maldiviske islæt.

Guerlain spa

Randheli tilbyder en unik kombination af uovertruffen velvære og kropsforbedrende oplevelser, der består af sparitualer, sportsaktiviteter og skræddersyede gourmetoplevelser. Guerlain spa har skabt en række behandlinger og massage specielt og udelukkende til Randheli. Ud over behandlinger kan gæsterne nyde et traditionelt hammambad eller en yoga-session i de dedikerede pavilloner før eller efter deres behandlinger.

Besøgende på Randheli vil opleve et absolut fantastisk smukt feriested med omgivelser i enestående skønhed, luksus og service.

Klik direkte dertil

Om Christine Bergstedt

Christine Bergstedt er uddannet cand.polit. og boede ni år i London, inden hun flyttede til Paris i 2017. Hun er passioneret og ivrig traveler, yogi og foodie, som er let at please, men svær at imponere.

Instagram 

Linkedin

SE SENESTE ARTIKLER HER

 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.