Hotelanmeldelse Chateau de la Treyne, Frankrig


Hotelanmeldelse Chateau de la Treyne, Frankrig

En mere magisk placering findes næppe. Eventyr slottet Chateau de la Treyne  tager imod med tårne nærmest hængende på klippekanten ud over Dordogne floden, værelser der er kongelige værdige,  og en Michelin restaurant med en udsøgt service der sammen med den karismatiske ejer Stéphanie Gombert sikrer en lykkelig slutning hver dag. 

Omgivelser 5 stjerner

På en klippekant, der hænger ud over Dordogne floden og omgivet af skov ligger Chateau de la Treyne. Beliggende mellem Lot, kendt som “vidundernes land”, og Dordogne, hjemsted for mere end tusind slotte, er Château de la Treyne den ideelle base til at tage på opdagelse i dette fascinerende område. Elsker du at fluefiske er du også på rette sted, da du kan gå lige ned til floden og kaste linen ud. Stedet kræver at du kommer i bil, men så kan du tilgengæld også udforske både Rocamadour, Gouffre de Padirac, middelalderbyerne Sarlat-la-Canéda og Domme. 

Book dit ophold på Chateau de la Treyne her

Hotelanmeldelse Chateau de la Treyne, Frankrig

Design og interiør  5 stjerner

Slottet kastede sig fortryllelse over mig, allerede da jeg i aftenskumringen kørte ind på parkerings pladsen,efter at ha krydset Dordorgne floden over en smuk lille bro, og slottes eventyrlige tårne og smukke franske have dukkede op i aften tågen. Det er mig umuligt at sige hvilket af de 17  værelser jeg elsker mest. Slottets ejere Phillipe og Stefanie Gombert har ombygget et slot fra det sekstende århundrede til et moderne majestætisk boutique hotel med et smukt blik for den originale stil. Som fx et utroligt smukt gotisk træloft i Louis XIII spisestuen, som med sine lysekroner, malerier, guldspejle, høje franske vinduer, elegante møbler og gyldnet mønstret tapet er et historisk monument i sig selv.  Materialerne træ og sten går igen igennem hele slottet, synlige bjælker og poleret Versailles-parket gulve. Alle værelser har en god størrelse og flere af dem har himmelsenge, her er smukke farvede/mønstrede tapeter, lysekroner, tunge gardiner og knitrende sengetøj.

Værelset 5 stjerner

Min junior suite  La Tour havde påklædningsværelse, stort værelse med kingsize bed og sofa hjørne hvor jeg ku nyde den smukkeste udsigt over slottes tårne og Dordogne floden. Lyse synlige bjælker, et skrivebord og behagelig lænestol prydede værelset yderligere. Friske blomster i både værelset og badeværelset og lækker velkomst gave med hjemmelavede kager og frugt. Et stort luksuriøst tårnbadeværelse med marmor håndvaske, marmor jacuzzi, brusebad med multi-jet brusere og Hermès produkter. Alt holdt i smukt cremede beige nuancer blandet med et strejf af sart lysegrøn og guld. Her er air conditioning til de varme sommernætter, minibar og du kan få serveret morgenmaden på værelset. At vågne her og se solen stå op over Dordogne floden og morgen disen lette, mens du nyder din morgen kaffe i sengen, er bare en helt wow særlig oplevelse.

Book La Tour værelset her

Hotelanmeldelse Chateau de la Treyne, Frankrig

 

Service og faciliteter 5 stjerner

Hotellet har en opvarmet pool, tennisbane, et romansk kapel og  en stor smuk fransk have med århundrede gamle træer. Hotellet er 4 stjernet, men vi gir det 5 og den sidste stjerne gir vi til slottets ejer Stefanie Gombert , som virkelig skiller sig ud, med sin overvældende elskværdighed, lidenskab, entusiasme og måden hun har samlet et virkelig dedikeret team, hvoraf de fleste har arbejdet på La Treyne igennem mange år. Alle lige fra rengørings personalet til tjenerne og folk i receptionen var utroligt imødekommende på en behagelig velkommende måde. Fra man træder ind i receptionen til man forlader stedet føler mig sig hensat til en anden tid og omringet af en virkelig hyggelig atmosfære.

Hotelanmeldelse Chateau de la Treyne, Frankrig

Mad og drikke  5 stjerner

Maden er i sig selv en oplevelse på Chateay de la Treyne. Faktisk en 1 stjernet Michelin oplevelse. For i køkkenet tryller Michelin-kokken Stéphane Andrieux med kreative variationer af et sæsonbestemt, regionalt køkken. Kortet omfatter retter af  lækre regionale råvarer som lam fra Quercy, oksekød fra Aubrac til mælkefodrede Corrèze-kalvekød. Hans fois gras anretning er to die for og det perfekt stegte lammekød smelter på tungen. Til vælg en vin menu med masser af lokale vine fint udvalgt af slottes sommelier og du får en virkelig sublim gastronomisk oplevelse. I ydersæsonerne serveres der i den fantastiske Louis XIII spisestue og om sommeren på terasen med levende lys og udsigt over floden.

Restauranten er åben hver aften fra kl. 19.30. Frokost lørdag, søndag, mandag og helligdage fra kl. 12.30.

Value for money 4

Værelses priser starter fra 288 Euro og op. Morgenmad er ekstra 30 Euro

STJERNER I ALT 5

Chateau de la Treyne

46200 Lacave, Dordogne, Frankrig.

+ 33 5 65 27 60 60

LÆS MERE OM FRANKRIG HER

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.