The Ewings, your past is calling from Dallas.


Dallas, så tænker mange nok på det kendte tv show Dallas, med JR og Sue Ellen, og ja du skal da se South Fork ranchen når du besøger Dallas, andre tænker måske på stedet hvor JF Kennedy blev myrdet, men at den også er en hip by med trendy områder fyldt med cool barer, bryggerier, livekoncerter og restauranter, er måske de færreste der lige ved.

Se det hele oppe fra

Start dit besøg på det cirkulære Geo-Deck oven på Reunion Tower. Herfra byens vestlige ende får du et fugleperspektiv af byen fra næsten 500meters højde. Ikke alene vil du kunne se downtown bygninger og Dealey Plaza, men du kan også på afstand se Margaret Hunt Hill bridge, der krydser Trinity River. Her er også en bar og restaurant, skulle du have lyst at nyde udsigten lidt længere,
Godt tip er at gå herop sidst på dagen og se solen gå ned.

Se mer om Reunion Tower her 

Præsidenthistorie

Besøg George W. Bush Presidential CenterCampus Southern Methodist University for at få et intimt blik på årene, hvor Bush herskede i det ovale kontor. Ud over en Oval Office-replika og en udstilling med fokus på 9/11 indeholder museet, der åbnede i 2013, også en samling af de gaver, Bush modtog mens han var på kontoret.

Læs mere om museet her

Pioneer Plaza

Hyldest til trailen der førte de første settlers til Dallas. Et populært sted for fotografer med sine menneskeskabte klipper og vandfald og store bronze longhorn tyre (de største i verden af sin slags)

Sixth floor Museum at Dealey Plaza

Stå på samme sted Lee Harvey Oswald gjorde den 22. november 1963, da Præsident Kennedy blev skudt. Her på 6. sal i den tidligere Texas School Book Depository bygning, finder du en permanent udstilling med fremhævning af præsidentens liv, gerninge, arv og alt om drabet på ham d. 22 november.

Se mere her

Besøg The Ewings

South Fork Ranchen der ligger lige nord for byen er kendt af tv-publikum verden over takket være tv-showet “Dallas”, der fortæller Ewing-familiens historie. Besøgende på South Fork Ranch får en rundvisning med den skønneste guide og selv om ranchen ikke virker så overdådig som i serien, og ikke mange indendørs scener er skudt her, så vil du bestemt kunne genkende alleen og indhegningen med hestene og få et sjovt gensyn med dine favorite Dallas skuespillere.

Se mer om South Fork her

Uden mad og drikke duer helten ikke

Deep Ellum

Deep Ellum er Dallas trendy/hippe område, med masser af restauranter, barer og live musik steder. I de tidlige 90’er var det arnestedet for blues og African – American kultur, nu svinger området med alt fra jazz til alternative toner.

Start din aften i området med en burger på Stirr Dallas.

Se menuen her

Øl skal der til.

Vild med øl, så er Braindead Brewery stedet. Her bliver der budt på mere end 25 forskellige øl, hvoraf nogle er fra stedet eget bryggeri, slå dig ned i deres hyggelige gård og nyd de kolde dråber.

Se mer om Braindead Brewery her

Greenvill Ave.

Et andet område i Dallas du skal hænge ud om aftenen er omkring Greenville Ave. Her finder du også en masser af cool restauranter og barer.

Spis fx på HG Sply Co. Start med lidt drinks på deres hyggelige tagterresse og hop ned i restauranten senere og få dig en veggie ret eller en stor saftig rød bøf.

Læs mer om HG Sply Co. her

Har du lidt mere plads efter middagen så slå et smut forbi Steel City Pops og få dig en hjemmelavet ispind. Mmmh de er super lækre, så snyd ikke dig slev for at prøve dem.

Læs mer om Steel City Pops her

Slut aftenen af på voksen legepladsen Truck Yards som er for alle, der elsker en kold øl, hæng ud med folk og hunde i alle aldre og skulle du stadig kunne få lidt mere mad indenbords, så mæsk dig ved de skiftende foodtrucks.

Se mer om Truckyards her

Book din rejse til Dallas med Icelandair her

 

SENESTE ARTIKLER

Felecool


Følg mig her:

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.