Hotel anmeldelse: Constance Halaveli, Maldiverne


Maldivisk ø magi, her smelter den kridhvide sandstrand sammen med det varme krystalklare tyrkis blå hav, palmetræer bøjer sig langs kysten og babyhajer svømmer med dig på din morgen gåtur i strandkanten. Constance Halaveli byder på 86 villaer alle med egen pool, lækkert spa, tennisbane og masser af vandaktiviteter.

 

Constance lounge i lufthaven: 4 stjerner

Lige udenfor lufthavns udgangen står en smuk smilende kvinde fra Constance med mit navn på et navneskilt og tager imod mig. Får hurtigt min bagage tjekket ind og bragt mig ud til Constances bus der kører mig til loungen ved vandflyene. Turen tager ca 10 min. Her bliver jeg tjekket ind på Constance Halaveli som jeg skal besøge først (Constance Moofushi efterfølgende)

Loungen er stor og smukt holdt i hvidt, beige og træ, som giver en dejlig afslappet naturfølelse. Her er snacks, lækre muffins, kolde drikke og selvfølgelig gratis wifi til at fordrive ventetiden med, udover at sidde og kigge på de mange vandfly der lander og letter udenfor. Flyturen i vandflyet ud til resortet tager ca 25 min, og man får bare aldrig nok af udsigten udover de smukke atoller i det vanvittige klare blå hav.

Service og faciliter 4 stjerner

Servicen er rigtig fin og især housekeeping er super. Her hersker en dejlig fredelig stemning og alle er meget søde og imødekommende.

Vandsports

Constance Halaveli byder på masser af vandsports bla: Jet-ski, water-skiing, monoskiing, wakeboarding, knee-boarding, fun tubes and fun beds . I den gratis ende er der windsurfing, katamaran sejlads, kano og stand up paddle board. Dykning og snorkling står højt på listen – her kan du se masser af skildpadder, hajer og sæson bestemt også rokker. Snorkling der er det blot at tage svømmefødderne på og svømme ud til revet der omkrandser det meste af øen. Der arrangeres også snorkelture, hvor du kommer ud til forskellige koralrev.

U spa

Har du brug for afslapning så er Constance Halaveli´s U spa intet mindre end himmelsk og behandlerne er virkelig dygtige. Elskede min Signature massage, som efterlod mig blød og dejlig afslappet. Her er 11 behandler rum og en frisørsalon.  Behandler rummene ligger i hytter med udsigt over havet og når du ligger på briksen, ser du lige ned igennem et hul i gulvet til  farvestrålende fisk der svømme rundt i havet. Efter behandlingen  kan du ligge i et afslapnings område med en kop varm te eller en lemonade og nyde synet udover havet, dyppe dig i poolen eller hoppe en tur i havet.

Yoga på stranden

En skøn måde at starte dagen på, er at nyde morgenen på stranden og vække din krop med yoga. Vil du dyrke mere sport er her også gym og en tennisbane, samt en stor fælles pool.

Villaen 4 stjerner

Jeg boede i en vandvilla forenden af den lange mole. Vandvillaerne på Constance Halaveli er som det eneste sted på Maldiverne den billigste katagori af villaer. Stilen er maritim med lakeret træ, stråtækt tag og loftet er formet som en Dhoni båd (traditionel lokal båd) Alle villaer har egen pool og skønt soldæk.  Alle villaer har et iMac-underholdningssystem og en velassorteret minibar. Vandvillaerne er en lille smule slidte i kanten, men hyggelige. Savner lidt en cykel til den lange mole tur, men det er også hyggeligt at gå og se på alle fiskene i havet på turen eller man kan ringe efter en buggy.

 

Omgivelser: 5 stjerner

Constance Halaveli  ligger i den nordlige Ari-atoll og er omgivet af det varme Indiske Ocean. Øen er virkelig smuk, på den skønne klassiske Maldiverne måde, med de grønne træer der lyser op mod den kridhvide sandstrand og det så sindsygt smukke turkis blå hav. Svajende palmer over hængekøjer, hajer i vandkanten og frugt flagermus hængende i træerne. Alt er Insta værdigt, så hav masser af plads på mobilen.

Hotellet ligger 25 minutters flyvning med vandfly fra Male. Som det er normen på Maldiverne, fylder resortet hele øen. Søster resortet Moofushi er 30-minutters bådtransport væk; begge resorts er en del af den fransk-ejede Constance-gruppe, der også har hoteller i Mauritius og Madagaskar.

Restauranter 4 stjerner

Jing – Asiatisk/europæisk fushions køkken.  Jing er fine dinning og ligger halvvejs ude på molen. Her er der bla. blæksprutter, sashimi, Wagyu oksekød og seabass på menuen, og den tilstødende bar er det bedste sted for cocktails. Du kan også starte aftenen med en vinsmagning på Jing. Tilbage inde på land ligger Jahaz som er lidt  i buffetstil, hvor bla. morgenmaden servers. Morgenmadsbuffeten  har masser af tropiske frugter og madlavningsstationer hvor der bliver tilberedt vafler og æg samt charcuterie og kinesiske dumplings. Kaika servere frisk lækker sushi og på Meeru grilles der skaldyr og bøffer. 

Value for money

Da alle villaer har egen pool og hvis du som jeg er vild med at bo i vandvilla, er stedet good value for money. Kommer du i lavsæsonen og lever med at det måske regner lidt nogle af dagene, så kan du skære 30-40% af prisen.

Total antal stjerner 4

Book din drømme ferie på Constance Halaveli her

Se flere hotelanmeldelser fra Maldiverne her

SE SENESTE ARTIKLER HER

 

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.