Veninde tur i Carlsberg Byen


Veninde tur i Carlsberg Byen

Mangler du inspiration til en veninde dag, så er en tur i Carlberg Byen et godt tip. ? En solrig torsdag morgen i København dannede rammen om en hyggelig dag i Carlsberg Byen for mig og min veninde. Carlsberg Byen er en dynamisk bydel beliggende i hjertet af København, Danmark. Det tidligere industrielle område, der engang husede Carlsberg-bryggeriet, er blevet omdannet til et levende kvarter fyldt med kultur, historie, restauranter, boliger og rekreative faciliteter.

Vi begyndte dagen med kaffe og kardemomme snurre på Københavns Bageri,  mens vi diskuterede dagens planer.

Home Of Carlsberg

Carlsbergs nyåbnede museum Home Of Carlsberg blev vores første stop. Den nye udstilling, der er vokset fra 1.000 til 3.000 kvadratmeter, giver et spændende indblik i det, der kommer til at danne grundlag for moderne ølbrygning, men også i Carlsbergs forgreninger ud i blandt andet videnskab og kunst og familiens historie. Her er en ny restaurant og bar og du kan hilse på de majestætiske bryggerheste i stalden. Turen igennem udstilling byder på en imponerende flaskesamling, ølsmagning og ikke mindst guidede ture i de gamle kældre. En tur rundt her kan virkelig anbefales, alt er virkelig smukt lavet og du kan se alt fra lige de gamle bryggerimaskiner til historiske ølreklamer.

BOOK TID TIL DIT BESØG HOS HOME OF CARLSBERG HER

Carls Øl og Spisehus

Efter rundturen trængte vi til lidt mad, og hvad bedre sted at nyde frokost end på Carls? Med sit rustikke og hyggelige interiør, en 70 meter lang bar med 100 forskellige øl og en menu fyldt med danske retter, var det det perfekte sted at slappe af og hygge inden en tur i Aire. Jeg fik smagt på årets første hvide asparges med rejer og det smager jo altid lidt af sommer.

Book bord her

Veninde tur i Carlsberg Byen

Aire

Efter en god frokost var det tid til at forkæle os selv lidt mere, og Aire ligger lige på den anden side. Danmarks bedste og på alle måde smukkeste spa. Aire ligger i en gammel  restaureret Carlsberg bygning, og kun oplyst af stearinlys blir man hensat til Romerrigets ekstravagante badehuse.  Her er bade i forskellige graders varme, koldbade, dampbad og et saltbad du kan flyde rundt i og lytter du efter er der beroligende musik under vandet. Vi valgte denne gang at prøve en Love Myself behandlig: En 45 minutters helkropsmassage intensiveret med basaltsten og en beroligende olie. Og det var en sand fornøjelse for både krop og sind. De varme sten blev brugt til at løsne spændinger og efterlod os fuldstændig afslappede og fornyede.

Aire er kendt for sine luksuriøse spa-behandlinger, der spænder fra massage til ansigtsbehandlinger og mere. Deres fokus på detaljer og kvalitet sikrer en uovertruffen oplevelse.

Book din Aire oplevelse her

En dag i Carlsberg Byen en perfekt blanding af kultur, mad og afslapning.

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.