Marina Comes: Aktiv ferie på Instagram


Af Gustav D. Leth

Følger du Marina Comes på Instagram? Hvis ikke, så er her en opfordring til at gøre det. Hendes profil er et væld af verdens smukkeste og lækreste steder. Marina Comes er bosat i Barcelona, men rejser hele tiden til alverdens fantastiske destinationer, bl.a. for at være aktiv. Vi fangede hende til en snak om rejselivet, og fik hendes bedste tips til aktive destinationer, der gemmer på minder for livet.

Hvilken slags rejser holder du mest af?

Jeg elsker at rejse til steder, hvor der er fantastisk natur. Storbyer kan også være fint nok, men jeg holder især af fantastisk natur. Dramatiske landskaber er det bedste. Så naturen er et nøglepunkt for mig, når jeg vælger destinationer. Jeg holder virkelig af følelsen af at være ude midt i ingenting. Derfor elsker jeg også Afrika. Jeg plejede at foretrække store menneskemængder, men nu er det den storslåede natur, der virkelig tiltrækker mig. Og Afrika har enormt meget af den. Saharaørkenen er fantastisk. Men også steder som Island, føler jeg mig virkelig godt tilpas. Så når jeg kan vælge, går jeg efter naturen!

Hvad er dine bedste rejseminder?

Mine bedste minder er altid tæt forbundet med de følelser, jeg har følt på rejsen. Jeg er et emotionelt menneske, og nogen destinationer har fået mig til at føle noget helt specielt. Det sker ofte, og nogle gange kan man slet ikke forklare, hvad det er, der har gjort en rejse til noget helt særligt. Men en god rejsekammerat kan virkelig gøre en rejse uforglemmelig. Og så må jeg igen sige, at naturoplevelser er det jeg går efter. Og der er Afrika bare så fantastisk. Namibia og Marokko står som noget særligt for mig. Og der er altid forbundet med nogle helt særlige følelser, der selvfølgelig er forbundet med den, man deler mindet med.

Hvilke skidestinationer kan du anbefale?

Jeg elsker skirejser, og Schweiz er min yndlingsdestination, når det kommer til ski. Jeg har lige været i Zermatt, og der har de skønneste bjergresorts med vild udsigt til Matterhorn. Schweiz holder en særlig plads i mit hjerte, når det kommer til ski. Landskabet er noget andet, fordi man hele tiden imponeres over Matterhorn, som tårner sig op. Men der er også, rigtig gode og undervurderede bjergresorts i Spanien. Det bedste er i Catalonien og der kan jeg anbefale Baqueira. Andorra, et lille land som ligger mellem Spanien og Frankrig, har også virkelig gode skiresorts, som man sjældent hører om.

Hvor har man ellers gode aktive ferier?

Jeg elsker også at rejse for at være aktiv på andre måder. Jeg har haft de vildeste dykMaldiverne. Thailand og Caribien er begge fine, men der er intet, der kan konkurrere med Maldivernes krystalklare vand og den enorme variation af smukke fisk. Jeg elsker selvfølgelig også at vandre. Her imponerer den Schweiziske natur mig også igen og igen. Island er også en god vandredestination, men de vildeste vandreoplevelser har jeg haft i USA’s nationalparker. Yosemite er et vandreminde for livet. Marokko er også god til aktive ferier. Der er både surfing i Dahkla, buggy-driving i ørkenen og vandring i bjergene.

Hvor er det bedst at kombinere luksus og aktiv ferie?

Hvis man vil kombinere luksus og aktiv ferie, så tag til Schweiz. Hotellerne alene er i den grad værd at rejse efter. Mine bedste hoteloplevelser har være i Schweiz. Der bliver sørget for alt, og maden er selvfølgelig også i verdensklasse. Og så har man virkelig mange muligheder for at være aktiv: Vandring og ski selvfølgelig. Og mere vilde ting som paragliding for eksempel. Schweiz er helt klart min yndlings luksus-aktiv destination. Strandversionen kunne være Maldiverne, som også er super eksklusivt. Men Caribien, særligt den Mexicanske Riviera, har nogle virkelig gode hoteller, og så er der masser af vandaktivitet, grotteudforskning og vandring inde i grotterne.

Følg Marina Comes her

FIND MER INFLUENCER INSPIRATION HER

 

Marina Comes


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.