DEL GERNE


Hotel anmeldelse: Radisson Blu Hotel, Dakar Sea Plaza


Radisson Blu Hotel, Dakar Sea Plaza

https://www.radissonblu.com/en/hotel-dakar/location

Byen Dakar er i voldsom vækst, som flere andre byer og lande på det afrikanske kontinent og der kommer mange nye hoteller til, men Radisson Blu var det første og den nu tidligere direktør, den danske Jørgen Jørgensen, har skabt byens førende hotel. Èt unikt sted, fuldt upbeat og hvor man virkelig føler sig som en ”local posh!”.

Radisson Blu Hotel er som sådan et traditionelt high end forretningshotel, men så alligevel et helt særligt ét, som i den grad overrasker. Hotellet ligger direkte på kysten med Dakars skyline bag sig og en spektakulær udsigt i front til Atlanterhavet. Området hedder Fann Corniche, sofistikeret og chikt med internationale ambassader og designer butikker indenfor gåafstand, vel at mærke af Vestafrikansk standard.

Værelset

Hotellet er bygget og åbnet for 10 år siden og har været det første af sin slags i byen. 230 værelser med udsigt til byen eller Atlanterhavet. Vores værelser er store og kølige og terrasserne har direkte vue til havet og indimellem ovenikøbet skumsprøjt, når bølgerne slår hårdt ind på kysten. Suiten består af en stor stue, med hvid lædersofa gruppe samt spisebord og skrivebord med tv på. Der er udgang til terrassen fra stuen. Stort soveværelse også med udgang til terrasse og stort badeværelse. Deres dobbelt værelser er kontemporært indrettet med stengulve, stort skrivebord, king size seng og stort badeværelse med sten, glas og fritstående badekar. De har forkælet mig med de smukkeste, friske blomster, african style, champagne og et velassorteret frugt- og kagefad, som er sødt og forførende.

Vibe

Man bevæger sig let rundt i hotellets velfungerende logistik. Hotellets hjerte er et stort pool-område, som ligger i direkte forlængelse af den indendørs lobby og der er både bar og restaurant. Her er konstant leben og et blændende mix af internationale forretningsfolk, feriegæster fra hele verden og mange lokale ping’er. Der er livemusik og groovy DJ tunes. Gæsterne holder forretningsmøde ved poolkanten, de smukkeste, velklædte Senegalesiske kvinder drikker cocktails og veltrænede, ibenholtfarvede lokale mænd svømmer rundt i den olympiske pool, med infinity udsigt til de kæmpestore bølger.

Restauranter

Hotellet tilbyder alt det bedste fra vesten, og her taler vi Food and Beverages på højeste niveau. Ved ankomsten mødes vi med hotellets direktion i loungemøblerne ved poolbaren og der serveres Champagne og et rigt udvalg af poolside snacks. Morgenbuffeten er udsøgt, som den er det på store luksushoteller. Der er søndagsbrunch, skaldyrsbuffet, room service, italienske specialiteter og patisserie, som var man i Frankrig. Hotellet har i alt 3 restauranter: l’ Avenue med et mediterransk køkken, fusioneret af afrikansk, hollandsk og fransk / Little Buddha, det kendte asiatiske koncept og Galuchat, en slags cabana, direkte beliggende ved Atlanterhavet og hvor de griller alt godt fra havet.

Service

Servicen er i top og man får en følelse af at alle elsker deres job her, og gør en ære ud af at gøre deres bedste. Jørgen Jørgensen som var direktør for stedet mens jeg var der, har en stor ære for dette, han var tydeligt meget vellidt af personalet, som gik den ekstra mil for ham og han har skabt et levende hotel, hvor både lokale og turister hænger ud.

Som internationalt hotel i landets hovedstad, byder Radisson Blu Dakar Sea Plaza på et fuldspektret servicekoncept.
Fitness centeret er i top, større end på de fleste hoteller og de er progressive på ernæringsfronten og har indrettet den fineste te-bar. Ellers vil jeg til dagens morgentræning anbefale nogle baner i den olympiske pool, medens solen står op eller en løbetur langs kysten, hvor du kan dyste med de lokale toptrænede på de offentlige træningspladser.

Buddhattitude Spa tilbyder klassiske behandlinger indenfor den asiatiske spa-verden.

Book dit ophold på Radisson Blu Dakar Sea Plaza her

Lokal guide, Show Me Senegal

Radisson Blu Dakar arbejder tæt sammen med en lokal guide: Mame Lay Mbengue, som er ejer af Show Me Senegal. Jeg anbefaler klart at bruge ham til de ture du gerne vil på i Senegal. Han taler engelsk og fransk og er meget vidende om landet, også har han en god portion humør og et godt hjerte. Tag fx til Goreé Island, dette kulturelt betydningsfulde sted, der nu er et UNESCOs verdensarvsliste, inkluderer det berømte slavehus, et museum, der omhyggeligt præsenterer historien om slavehandelen i Atlanterhavet. Eller tag en tur ud og se den lyserøde sø.

Du kan booke Mame Lay som din guide her

Eller på Facebook her 

Hvordan kommer jeg til Dakar:

Go Traveling var inviteret af Royal Air Maroc, som flyver til Dakar på følgende tider (fra Nov. 2019)

Book din billet med Royal Air Maroc her

Copenhagen-Dakar (via Casablanca):
Tirsdag, tordag og Søndag.
Copenhagen-Casablanca: AT223 Afgang 17:20 – ankomst 21:40
Casablanca-Dakar: AT501 Afgang 23:00 – ankomst 01:35 (+1)

Dakar-Copenhagen (via Casablanca):
Tirsdag, torsdag og søndag.
Dakar-Casablanca: AT500 Afgang 07:10  Ankomst 11:20
Casablanca-Copenhagen: AT222 Afgang 12:10 – Ankomst 16:20

Eller

Dakar-Casablanca: AT502 Afgang 02:35 – Ankomst 06:45
Casablanca-Copenhagen: AT222 Afgang 12:10 – Ankomst 16:20

Blevet nysgerrig på Senegal?

Læs om lion walk og Safari glamping i Senegal her

 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.