Hotelanmeldelse: Riad Kniza, Marrakech


Go Traveling’s hotelanmeldelse: Riad Kniza.

Denne skønne hotelperle er opkaldt efter indehaverens datter Kniza, som betyder ’little treasure’. Kniza er designer og sælger de smukkeste kjoler i den tilknyttede butik, der også fungerer som museum på den anden side af gaden. Riad Kniza er et lille luksus riad fra det 18. århundrede beliggende i hjertet af Marrakechs gamle bydel Médina. Hotellet er fuldstændig gennemført restaureret ved hjælp af traditionelle materialer og håndværkere, som har skabt en autentisk marokkansk oplevelse som fra en svunden tid.

Tag en visuel tur rundt på hotellet her 

Restauranter 4 stjerner

Riad Kniza er det perfekte sted at nyde en romantisk og intim middag, som enten indtages i en af de overdådige marokkanske saloner eller under måneskæret på den fantastiske tagterrasse. Bestillingen skal placeres mindst en dag i forvejen, så kokken kan shoppe de friske ingredienser om morgenen.

Service 4 stjerner

Personalet på Riad Kniza er virkelig søde, venlige og imødekommende, og de hjælper gerne med selv den mindste forespørgsel.

Interiør og design 5 stjerner

Interiøret på Riad Kniza er gennemført old school marokkansk stil opført i traditionelle materialer, og der er blevet kælet for alle detaljer, så gæsterne føler sig hensat til 1001 nats eventyr. Du kan ikke undgå at føle dig som en marokkansk prins eller prinsesse her.

Beliggenhed 4 stjerner

Beliggenheden i gå afstand fra Jema l’ Fna square i Marrakechs gamle bydel Médina fås ikke bedre: Så snart man træder ud af hotellet, fornemmes den pulserende marokkanske kultur og livsstil.

Værelser 5 stjerner

Vi boede i Royal Suite, som er intet mindre end spektakulær lækker med et guddommeligt main værelse, hvor du kan slænge dig i 2 store smukke sofaer foran pejsen, forstue, stort smukt marmor badeværelse med badekar. Og sengen indbyder til dejlige drømme om 1000 og 1 nats eventyr.

Værdi for pengene

Tjek for priser udenfor sæsonen og det er bestemt hver en krone værd.

Godt at vide

For hver reservation fortaget via hotellets egen hjemmeside, yder Riad Kniza en donation til en af tre hjælpeorganisationer: Mohamed V Foundation for Solidarity,

SOS Children’s Villages Marokko og DAR EL BIR OUAL IHSSANE.

Så man kan med god samvittighed nyde at lade sig forkæle på Riad Kniza, velvidende at man har støttet lokal samfundet gennem sin booking – What’s not to like?

Mohamed er i øvrigt også en god snak værd, han er ikke blot en kendt antik handler men har også været professionel guide i Marrakech i mere end 34 år og har vist det bedste af Marrakech til tidligere US Præsidenter og internationale film stjerner som Brad Pit, Tom Cruise, Nicole Kidman og Jennifer Aniston.

Book Riad Kniza her

Go Traveling total rate: 4 Stars.

LÆS SENESTE ARTIKLER HER

 

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.