DEL GERNE


Græsk sommer er en sindstilstand – Grækenland byder verden velkommen!


Græsk sommer er en sindstilstand – Grækenland byder verden velkommen!

Sammen med dem, du elsker. I harmoni med naturen. Følelsen af frihed.

Greece editorial.

 

 

Grækenland byder på kosmopolitiske destinationer med et højt niveau af infrastruktur og gode faciliteter – der er omgivet af fredfyldte bugter, endeløse strande og nydelse fra ende til anden. Ud over at svømme i det svale vand kan du dyrke vandsport, windsurfing og dykning, og der er endeløse muligheder for sejlads og meget andet, mens du nyder de foryngende kræfter fra det græske hav.

Hvad vil du helst prøve først?

Foto: GNTO, arkiv

Græsk sommer er en sindstilstand – Grækenland byder verden velkommen!

Udforsk Grækenland fra havet


Kykladerne
: Hæv ankeret, og sejl til øgruppen i det Ægæiske Hav! Mens du sejler gennem Kykladerne, en gruppe af øer, der byder på en fascinerende rejse, blæser den stærke nordøstenvind, Meltemi, i området og sætter dine sømandsevner på prøve.

Foto: GNTO, arkiv

Læs mere: Kykladerne 

 

Lipsi, Dodekaneserne.

Ifølge myten er Lipsi et drømmeagtigt sted, hvor et af de mest populære kapitler i Ulysses’ berømte Odyséen foregår. I Lipsi, der også er kendt som Ogygia, fortryllede gudinden Kalypso Odysseus, den frygtløse havets vandrer, og han overgav sig for en stund til fortryllelsen på dette magiske sted. Sandhed eller legende? Det er op til dig at undersøge.

Dodekaneserne, Lipsi. Foto: GNTO, arkiv

Læs mere: Lipsi

Græsk sommer er en sindstilstand – Grækenland byder verden velkommen!

 Dykning – uforglemmelige undervandsoplevelser


Attika

Mure, huler, undervandsgrotter og -kløfter, rev, der summer af liv, og vrag, der udgør spektakulære syn. Der er mere end 40 dykkerdestinationer i Attika-regionen. Erfarne dykkere kan organisere og nyde en uges dykning med 2-3 dyk pr. dag, mens begyndere kan nyde deres første dykkeroplevelse under perfekte forhold og forelske sig i en verden under havets overflade.

 

Foto: GNTO, G. Rigoutsos

See more: Diving

Alonissos: Det første undervandsmuseum i Grækenland!

Skibsvraget Peristera blev opdaget i de tidlige 1990’ere og bliver det første, den græske regering åbner for offentligheden i sommeren 2020. Skibet, som arkæologer mener var et stort athensk fartøj, der sejlede med amforaer fyldt med vin, sank sandsynligvis sidst i det femte århundrede f.Kr. Vraget befinder sig nu på ca. 30 meters dybde, og historikere siger, at det er det største skib af sin slags, der er opdaget på havets bund.

 

 

 

Alonissos, den gamle by. Foto: GNTO, Vasilis Drosakis

Læs mere: Alonissos

 

Windsurfing i Lefkada


Kystområdet på øen Lefkada betragtes som et paradis for surfere, og er en topdestination fra græske og udenlandske elite-surfere. Vindretning og fart skifter gradvist gennem de tidlige eftermiddagstimer på Vasiliki-stranden; området er et verdensberømt sted for surfere og er med på en top 10-lister over verdens bedste surferstrande.

 

De Ioniske Øer, Lefkada. Foto: GNTO, G. Filippini

Læs mere: De Ioniske Øer

Hav og sol på Kretas fantastiske strande

De græske kyster er verdensberømte og særdeles populære på grund af det krystalklare vand og deres unikke diversitet. Kretas endeløse kystlinje byder på en lang række strande – og langt de fleste af dem har hvidt sand, så langt øjet rækker, og er kendt for en malerisk udsigt.

 

Kreta, Balos Beach. Foto: GNTO, Militos

Læs mere: Kreta

 

Vær dig selv, og nyd den græske livsstil – det er alt, hvad du behøver at tænke på. For bag enhver perfekt oplevelse er der en komplet sikkerhedsprotokol.

 

 

 

 

 

LÆS MER OM GRÆKENLAND HER 

 

SE SENESTE ARTIKLER HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.