Kroatien og Bosnien for under 5000kr med Booking.com


Kroatien og Bosnien for under 5000,- med Booking.com

Forsommer og sensommer månederne er geniale tidspunkter at rejse rundt i Europa i, der er ikke så mange turister de forskellige steder, så man undgår masserne, det er billigere da det er udenfor højsæson og naturen viser sig fra sin smukke side. Whats not to like.

Læs her, hvordan du ser både Kroatien og Bosnien for under 5000,- for fly, hotel, lejligheder og billeje.

Kroatien og Bosnien for under 5000,- med Booking.com

De fleste forbinder måske Booking.com med hoteller, men faktisk kan man finde flere private lejligheder på Booking.com end på AirBnB.  og du kan finde nogle ret billige og helt ok nogle af slagsen i både Kroatien og Bosnien. Hvis du downloader deres app, kan du nemt undervejs på din rejse, booke dine steder. Når du har indtastet dine datoer og destination og trykket søg, kan du efterfølgende under filter vælge dit pris range, og om det skal være med eller uden morgenmad. Så hvis du kun vil give 350,- for en overnatning , bliver du kun præsenteret for steder der koster op til det. Og det lyder billigt, men du kan sagtens finde helt ok steder til de penge.

Dubrovnik – Game Of Thrones location

Hop på et Norwegain fly til Dubrovnik og start din ferie på Hotel Bozica. Dubrovnik er en smuk by, og især efter Game Of Thrones er den blevet vanvittig populær, da en del af serien er optaget her. Så hoteller og restauranter er en del dyrere end i resten af Kroatien. Så vi anbefaler du bor på Hotel Bozica, som ligger på en lille ø kaldet Sipan Island, blot 7 min sejlads fra Dubrovnik. Hotellet sørger for din transfer fra lufthavnen og derud, så alt glider let. Det tager ca 45 min fra lufthaven, før du står ude på Hotel Bozica.Og i forsommeren og efteråret kan du få et værelse til kun 709 kr pr nat.

Bo på Hotel Bozica” på en af de mange smukke øer uden for Dubrovnik og Kroatiens fastland

Hotellet ligger smukt helt ned til vandet med små skønne solterasser, hvor du kan ligge og dase og nyde udsigten til de omkring liggende øer og den lille havn, der ligger i en lille bugt, i gå afstand fra hotellet. Hop en tur i det forfriskende hav, det krystal klare blå hav indbyder virkelig til det. Er det lige for frisk til dig, så er den opvarmede pool måske en bedre ide. Den ligger selvfølgelig så du kan ligge og se udsigten over havet og øerne. I det hele taget er udendørs området på Hotel Bozica virkelig hyggeligt. Alt er holdt i hvide farver og her ånder en dejlig ro og super hyggelig stemning. Her bliver læst bøger og daset i solen. Du kan sidde og spise morgenmad/frokost og middag udenfor og nyde den alt for lækre udsigt. Maden som restauranten byder på, er også meget indbydende, især deres 1 klasses fisk og grillet blæksprutte kan anbefales, især hvis du vælger at skylle det ned med kold hvidvin fra Istrien.

Værelserne som er lidt til den gammeldags side er rummelige og med en lille altan med udsigt over havet.

Lån en cykel på hotellet og tag en tur rundt på den lille ø, der er blot 4 -5 km til den anden ende af øen, så alle kan være med, her er masser af kirker, vinmarker og udsigtssteder.

Book Hotel Bozica her

Frem til d. 31/7 -2019 kan du få 200kr i rabat ved brug af dette link

Få 200kr i rabat med Booking.com

Mest muligt udbytte af rejsen

Booking.com har foretaget en stor undersøgelse blandt 21.500 rejsende om rejsetendenser for 2019. Et af resultaterne fra undersøgelsen er, at vi som rejsende gerne vil have mest muligt ud af de korte rejser, ikke mindst weekendopholdene. Mere end halvdelen af respondenterne i undersøgelsen (53%) siger, at de agter at tage på flere weekendophold i 2019. Og hvis man bare ønsker et par dages total afslapning, er Hotel Bozica det ideelle sted. Og hvis man vil videre og opleve mere, er der masser af muligheder.

Billeje

Efter et par dage med ren afslapning er det tid til at se noget mere. Lej din bil på Booking.com og hent den i lufthaven (hotellet sørger for din transfer) Billeje for 5 dage kan gøres for 1150kr  incl fuld forsikring og de grønne papirer du skal bruge for at krydse grænsen til Bosnien. og vælger du en diesel bil, kan du nøjes med at tanke 1 gang så regn med en udgift på ca 400,- her.

Kroatien og Bosnien for under 5000,- med Booking.com

Mostar

Blot 2, 5 times kørsel fra Dubrovnik ligger Mostar, som er kendt for sin smukke bro som går over Neretva floden og sin gamle bydel, med smalle brostensgader og stenhuse.

I 1500-tallet byggede tyrkerne den verdensberømte marmorbro over floden Neretva og forbandt derved de muslimske og kristne bydele. Mostarbroen blev et symbol på sameksistensen for folk med forskellige religioner. Broen blev sprunget i luften i 1993 under borger krigen i det tidligere Jugoslavien som varede fra 1991 – 1995. Broen blev i 2004 genopbygget i sin oprindelige skikkelse og i 2005 blev den optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Mange håber, at den “gamle” bro i Mostar atter vil stå for en fredelig sameksistens.

Her er der masser af lejligheder du booke på Booking.com og for blot 200- 250kr kan du få en helt ok lejlighed i centrum i gå afstand til broen.

Frem til d. 31/7 -2019 kan du få 200kr i rabat ved brug af dette link

Tryk her for at få 200kr i rabat med Booking.com

Road to Konijc

Konjic ligger blot på ca 70 km fra Mostar, men påregn at bruge et par timer på turen, for her går naturen virkelig amok og du bliver nødt til at stoppe et utal af gange og beundre de smukke høje grønne bjerge, dybe kløfter, søer, broer og tunneller. Den smaragdgrønne Neretva flod kommer virkelig til sin ret her, og ordret bjergtagende er en underdrivelse af hvor flot her er.

Stop på en af de mange restauranter langs floden og spis den lokale specialitet, helstegt lam. Det smager fantastisk og regningen er latterlig lille når du går. Ca. 45 kr koster en portion grillet lam med rosmarin stegte kartoftler.

Et andet smukt sted at tage et stop er ved Blagaj Tekija 10 km fra Mostar. Blagaj Tekija er et muslimsk Dervish kloster, der blev bygget mellem 1446 og 1520, det ligger gemt under en 200 meter høj kalkstensklippe med udsigt over den smaragdgrønne kilde til floden Buna. Her kan du nyde din frokost ved den svalende flod og nyde de smukke fredelige omgivelser.

Kroatien og Bosnien for under 5000,- med Booking.com

Rafting i Konjic

For blot 195,- kan du komme på en rafting tur ned af floden Neretva med Visit Konjic. Se den smukke smaragdgrønne flod med de høje bjerge der rejser sig over dig, nyd en lækker frokost på en lille strand, og få et sus i maven når strømmen og bølgerne tager fat i gummibåden og det iskolde vand sprøjter over dig. Det er virkelig en skøn og sjov måde at se stedet på og du kommer tilbage med et stort smil på læben.

Book din rafting tur med Visit Konjic her

I Konjic er det igen frem med Booking.com appen og her kan du fx booke dig en nat på Herzegovina Lodges Boracko Jezero til kun 333,- og bo ved den smukke Boracko Jezero sø, som du bestemt også må se.

Book Herzegovina Lodges Boracko Jezero her

Frem til d. 31/7 -2019 kan du få 200kr i rabat ved brug af dette link

Tryk her for at få  200kr i rabat med Booking.com

Budget for under 5000,-

Fly Norwegain 795,-

Hotel Bozica Euro – 709 kr pr dag x 2

Billeje incl fuld forsikring 1150,-

Lejlighed Mostar 350,- pr dag x 2

Lejlighed Konjic 333,- pr dag x 2

I alt 4529,-

Tryk her for rabatkode med booking.com -200,-

Om Booking.com

Booking.com forbinder rejsende med verdens største udvalg af overnatningssteder, herunder alt fra lejligheder, feriehuse og familieejede B&B’er til 5-stjernede luksusresorter, huse i træer og endda igloer. Booking.coms website og mobilapps findes på over 43 sprog, tilbyder over 29 millioner registrerede enheder, herunder mere end 5,6 millioner feriehuse, lejligheder og andre unikke steder at overnatte, og findes på mere end 141.000 forskellige rejsemål i 230 lande og områder i hele verden. Så der er masser at vælge imellem og deres app er dejlig nem at bruge på farten.

SE SENESTE ARTIKLER HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.