Hotel Anmeldelse Grand Hotel Tremezzo


Hotel Anmeldelse Grand Hotel Tremezzo

Grand Hotel Tremezzo er et ikonisk art nouveau-mesterværk, beliggende på Como søens vestlige bred. Med udsigt over  krystalklart vand mod Bellagio og Grigne-bjergene,  tre pools, en privat strand ved søen og en overdådig privat park, alt sammen med den varmeste gæstfrihed all’italiana. Grand Hotel Tremezzo oser af italiensk sofistikering: den slags sted, Cary Grant ville have hoppet i sin speedbåd og suset afsted for at møde Grace Kelly til en negroni på søen. Her er en følelse af vintage storhed, der har bevaret halvtredsernes jetset-stemning. På Grand Hotel Tremezzo leves Le Dolce Vita – det gode liv. Det er en oase af overdådighed og nydelse, en magnet for bryllupsrejser og A-liste gæster som George Clooney, der har villa ved Como søen og dropper forbi til en frokost.

Book Grand Hotel Tremezzo her

Omgivelser 5 stjerner

Hotellet ligger  smukt lige i midten af Como søens vestlige bred, helt ud til søen, kun med en hovedgade imellem hotellet og pool/restaurant område.  Dens store smukke facade ser ud mod Bellagio og Grigne-bjergene. Fra hotellet er det en kort gåtur til det berømte Villa Carlotta fra det 17. århundrede, hjemsted for en spektakulær have med eksotiske planter og blomster. Fra Cadenabbia der ligger indenfor 10 min gå gang afgår der regelmæssigt færger til bla Bellagio.

Gemt væk på bagsiden af hotellet spreder en frodig have sig ud over fem hektar, et fredfyldt paradis, der giver masser af privatliv og en  følelses af at være kilometer væk fra søens hustle and bustle.

I front ligger –T Beach – Grand Hotel Tremezzo´s strækning af ægte sand med udsigt over Bellagios og Grigne-bjergene og Comosøens første “strandklub” ved vandet. Så selvom de fleste mennesker identificerer hotellet med dets ikoniske WOW (Water-on-Water) flydende pool over søen, tilbyder det nu et tilbageblik til 1950’erne og 1960’ernes italienske riviera, komplet med orange og hvide parasoller og specialdesignede liggestole.

Hotel Anmeldelse Grand Hotel Tremezzo

Book Grand Hotel Tremezzo her

Design og Interiør  5 stjerner

Grand Hotel Tremezzo ligger i en Grand Art Nouveau Palazzo, med dristige farver, der giver interiøret en ung og fashionabel stemning. Fra indgangen på Lakefront Road fører en elevator op til første sals elegante foyer, hvor gulv-til-loft glas vinduer indrammet af tunge gardiner tilbyder panoramaudsigt over søen. Farverne er guld, brændende orange, rød, fuchsia, marmor søjler og smukt udskåret træmøbler. 

Indretningen er elegant, farverig og dristig og lobbyniveauet huser flere stilfulde lounger, en smuk bar og et billardrum.  Overdådige kandelabras, trægulve og århundrede gamle antikviteter suppleres af levende rød, fuchsia og lime grønne velour stole og loveseats .

Den nuværende administrerende direktør, Valentina de Santis, har skabt dette elegante moderne look. Da hun overtog, besluttede hun at injicere noget sjovt i interiøret – dristige farver og de smukkeste  blomsterarrangementer. Farven orange  løber igennem alt fra balkonens markiser til pool håndklæder og solsenge.

Få hoteller ved Como søen matcher glamouren som århundrede gamle Grand Hotel Tremezzo, der lukker hver vinter for renoveringer – så på trods af at det er mere end 110 år gammelt, føles det stadig upåklageligt friskt.

Hotellet åbnede i 1910 for Belle Epoque-samfundets eliter, og hotellet har – siden starten – sat nye standarder for luksuriøs gæstfrihed.

Hotel Anmeldelse Grand Hotel Tremezzo

Book Grand Hotel Tremezzo her

Værelset 5 stjerner

Grand Hotel Tremezzo har 90 værelser og suiter, med udsigt over enten haven eller søen og med moderne decors, der matcher hotellets glamourøse stil.

Vi boede i et Lake view prestige room, som ligger i midten af hotellet med udsigt over søen.Spejl beklædte skabe får den lille indgang til at virke større og herfra er der adgang til det elegante badeværelse i sort/hvidt marmor med badekar og  velduftende Aqua Como produkter selvfølgelig i orange emballage. Men det er altan dørene med udsigt over søen, der tiltrækker sig ens opmærksomhed og tager dig igennem det stilfulde værelse med trægulv og King size seng med det blødeste sengetøj, velour sengegavl med guld dekoration. Alt holdt i smukke douche pudder rosa/beige farver

Book Grand Hotel Tremezzo her

Service 5 stjerner

Fra carpark valet modtagelsen til indtjekning i receptionen, mødes vi af et smilende og meget imødekommende personale.

Indtjekning går let og bagagen ankommer hurtigt fra bilen. Personalet er ungt og meget imødekommende. Man føler sig med det samme velkommen og servicen ved alle restauranter er ubeklagelig. Alle vi er i kontakt med, gør deres ypperste for at vi har en dejlig og personlig oplevelse.  Man føler sig hensat til en anden tid, på den fede måde – her leves Le Dolce Vita på den der lækre old times badehotels overdådige måde.

Book Grand Hotel Tremezzo her

T Spa 5 stjerner

Hotellets fænomenale spa er beliggende i den 18. århundrede Villa Emilia (ved siden af ​​ hotelbygning).

T Spa på Grand Hotel Tremezzo kan prale af over 10.000 kvadratmeter wellness-rum bestående af fem elegante behandlingsrum, en Hammam-suite, et helt nyt våd område, der inkluderer et middelhavsbad, dampbad og sauna med en fantastisk udsigt ud over Lake Como. Derudover byder spaen på et isfontæne, følelsesmæssige brusere og et smukt afslapningsområde med pejs. T Spa på Grand Hotel Tremezzo har også et eksklusivt mosaik-neglestudie, en betagende infinity-pool, et tre-etagers fitnesscenter og en suite med privat adgang kendt som Suite Emilia – selvfølgelig med panoramaudsigt over Comosøen. T Spa har også en nyåbnet frisørsalon.

Hotel Anmeldelse Grand Hotel Tremezzo

Book Grand Hotel Tremezzo her

Restauranter 5 stjerner

Dette er italiensk køkken, når det er bedst. Med fem restauranter og barer er gæsterne forkælet med lækre valg på Grand Hotel Tremezzo

 

La Terrezza Gualtiero Marchesi

Fine dinning med håndlavet pasta, trøfler, risotto med guldblad og safran ( du får et safran certifikat) – laks med rabarber og and med kandiseret citron… alt på menuen er uforglemmeligt kokkereret af den berømte italienske kok Gualtiero Marchesi.

 

L’Escale Trattoria and winebar

Mere afslappet er det i den renoverede vinkælder med charmerende veranda, hvor menuen står på traditionelle lokale Italienske retter med et moderne twist. En sommelier og enolog vil parre retterne med vin fra stedets vinkælder der rummer over  1.300 af de fineste italienske mærker, lige fra kendte navne til små lokale producenter.

 

Giacomo al Lago

Grand Hotel Tremezzo har indgået et samarbejde med den familiedrevne ikoniske fiskerestaurant – Milan da Giacomo – for at lancere Comosøens allerførste fiskerestaurant ved søen, Giacomo al Lago. Milan da Giacomo er en ikonisk restaurant gennemsyret af historie og familietradition, ligesom Grand Hotel Tremezzo. Giacomo Bulleri åbnede første gang sin restaurant i Milano i 1958, med fokus på enestående kvalitet, service og italiensk kulinarisk tradition. Giacomo al Lago er åben til frokost og middag på Grand Hotel Tremezzos nyåbnede T Beach.

 

Hotel Anmeldelse Grand Hotel Tremezzo

T Bar

T Bar´s charmerende teresse kan friste uanset tidspunktet på dagen. En let frokost, en cocktail til solnedgang

eller sidst på natten, hvor alle veje fører til TBar for en fortryllende digestivo under stjernerne på hotellets ikoniske terrasse.

 

T Pizza

Her kan du i både dag og aften timerne nyde en lækker ægte italiensk pizza lavet i stenovn eller lette retter lige ved pool kanten i hotellets smukke have.

 

Med fem restauranter og barer er gæsterne forkælet til valg på Grand Hotel Tremezzo: Den fine Dining Restaurant La Terrazza ligger på lobbyeniveau, der tilbyder en fantastisk udsigt over søen. Lokalet serverer retter ved berømt italienske kok Gualtiero Marchesi

 

Morgenmaden

Jeg elsker hotel morgenmad og Grand Hotel Tremezzo er kendt for deres overdådige morgenmads buffet.Her er alt hvad du kan drømme om fra et bord fyldt med eksotisk frugt, et med oste, flere borde med kager, brød og søde sager, div nødder, borde med skåret pålæg og fisk, æg og selvfølgelig har de også lavet et åbent køkken, hvor du kan få lavet omelet med lige dine ynglings ingredienser. Og så er der selvfølgelig ala carte kortet, der jævnligt skifter retter. Mmmh sæt god tid af til en lækker start på dagen.

Book Grand Hotel Tremezzo her

Sejltur på Lake Como

Man kan ikke bo ved Lake Como uden en sejltur på søen og hvorfor ikke i en 42 fods sejlbåd designet af Philippe Starck. Bellagio Sailing´s Stai Serena med skipper Carlo tager dig på en 2-3timers eller heldags tur rundt på søen og fortæller om de smukke villaer, de kendte der bor i dem og Lake Comos historie. Du kan fx  vælge mellem en instagram tur , der tager dig til foto hotspots eller hvad med en smuks aftentur eller en wellness tur med massage ombord. Hotellet booker let for dig og du bliver hentet og sat af ved hotellets kaj. Er du på frierfødder er det bestemt også det perfekte sted at fri til din elskede. Næsten umuligt at sige nej her 😉

Book din sejltur gennem hotellet eller online her

Hotel Anmeldelse Grand Hotel Tremezzo

Book Grand Hotel Tremezzo her

Sense Of Lake – online shop

Få en bid af Lake Como med hjem eller bestil hjemmefra. For allerførste gang har Grand Hotel Tremezzo lanceret en helt italiensk onlinebutik – @Sense of Lake – som tilbyder en eksklusiv kollektion af luksustilbehør, designertøj og boligartikler. Sense of Lake er et Made in Italy-koncept, der udelukkende arbejder med italienske nichedesignere, der fremhæver italiensk håndværk og tradition, fra delikate Como-silketørklæder, luksuriøst badetøj, smukke kaftans, glasvarer i Murano-stil til  Aqua of Como-lys.

Shop Sense Of Lake her 

Stjerner i alt: 5 stjerner

Værelser starter fra 5.200 kr + moms for et park view prestige dobbelt værelse med morgenmad.

Book Grand Hotel Tremezzo her

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.