Hotelanmeldelse Anantara, Krasnapolsky Hotel


Hotelanmeldelse: Anantara, Krasnapolsky Hotel

Anantara Krasnapolsky Hotel ligger midt på Dam Square med en sjælden god udsigt over byen. Hotellets  sjæl kan spores helt tilbage til 1856. Siden da, er der dog sket en masse. Nu består hotellet af 50 forskellige sammensatte bygninger, foyerer der er kommet til fra gamle sideveje og huser sammenlangt 400 værelser.

Omgivelser 4 stjerner

Hotellet er beliggende på Dam Square, hvilket ikke kan gøres mere centralt i Amsterdams pulserende byliv. Københavns Rådhusplads, hvis vi skal sammenligne. Hvilket jo så at sige, også er smag og behag.
Jeg boede på værelse, med udsigt udover pladsen. Dette er et spændende syn, at vågne og gå i seng til, sikke en kontrast man kan opleve fra den helt tomme plads kl 7 om morgenen, til liv og cirkus fra middag til aften.

Hotelanmeldelse: Anantara, Krasnapolsky Hotel

Værelset 4 stjerner

Værelset var lyst og stort, der manglede intet. Lækre produkter på badeværelset, hårtørrer, strygejern, en fantastisk seng, morgenkåbe og futter (til det snart færdigbyggede spa) samt den smukkeste buket friske blomster med et fint velkomstkort. Alt holdt i fine lyse farver.

Book dit ophold på Anantara Krasnapolsky her

Faciliteter og service 4 stjerner

Krasnapolsky var ”tailor” altså skrædder, hvilket er navnet på hotellets bar. I baren har du Hollands førende cocktail bartender, som på verdens plan ligger nr. 5. Her i baren hedder bartenderne ikke bartendere, men ”tailors*. Jeg kan godt lide at historien bliver brugt på hotellet.

Hotellet er lige nu under ombygning, de vil altså få arbejdet på det nuværende lidt traditionelle/kolde look nogle af værelserne og især lobbyen har. Indenfor de nærmeste måneder kommer hotellet til at have mere varme, hygge og sjæl. I lobbyen kommer der også til at være pejs, for at skabe en følelse af at træde ind i en stue.
I sidste uge blev hotellets fitnessrum færdigt, som har både løbebånd, cykel og crossfit maskiner, håndvægte, måtter, stort spejl og som det eneste hotel fitness center i byen en bouldering væg. Som nævnt, tidligere, vil der også fra næste måned være spa klar, som byder på sauna, damp bad, udendørs afslapnings areal og flere rum til krops- og ansigts behandlinger.

Hotelanmeldelse: Anantara, Krasnapolsky Hotel

Maden 3 stjerner

Udover en udsøgt bar, har hotellet to tilhørende restauranter. Hotel restaurant; Grand Café Krasnapolsky og Michellin restauranten; The White Room (åbent torsdag-lørdag).
Jeg nåede desværre ikke at opleve The White Room, men fik muligheden for at spise på Café Krasnapolsky, som har et skønt udvalg af klassiske retter og et traditionelt vinkort.

 

Morgenmadsbuffeten

Et af de smukkeste rum på hotellet er ”The Winter Garden”, hvor morgenmads buffeten serveres. Tag dig god tid her. Der er simpelthen alt hvad hjertet begærer. Alle former for brød, pastries og kager, et stort udvalg af skåret pålæg, hummus og grønt, masser af forskellige former for frugt og bær, youghurt, nødder og müsli, og selvfølgelig også en masse forskellige smoothies og friskpresset juice.
I det varme køkken kan du få alt hvad en brunch kunne forestille sig at byde på, samt vælge hvordan dine æg skal laves til kokken der står og venter, da dette er hans fornemmeste opgave.
Jeg siger bare, tag dig god tid til den morgenmad.

Book dit ophold på Anantara Krasnapolsky her

Interiør og design 3 stjerner

Hotellet og dets restaurant er meget klassisk traditionelt indrettede.
Dog er alt interiør og indretning under renovering, hvilket jeg glæder mig til at opleve når jeg vender tilbage til byen. For at bryde det ellers meget fine, neutrale interiør og design, står der flere steder smukke farverige blomster.

 

Værd at vide

Du skal være klar på at bo meget centralt. Mere centralt end ” gezellig”, det hollandske ord for hyggeligt. Danmark og Holland er de eneste to lande der har det ord, som jo beskriver meget mere end hvad man på engelsk ville oversætte til ”nice” eller ”cozy”.
Det er et klassisk hotel, så der er meget rent og stilet. Nogle steder også en følelse af at det kan være lidt koldt. Dog, så er hotellet som nævnt under ombygning, hvor der skabe mere varme på værelserne, men især også i lobbyen.

Antal stjerner i alt 3,5

Book dit ophold på Anantara Krasnapolsky her

Læs flere af vores hotel anmeldelser her

 

 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.