Hotel anmeldelse Hotel 7132


Hotel anmeldelse Hotel 7132

Den billedskønne schweiziske by Vals er berømt for sine termiske kilder, hvis 30 ° C mineralvand,  der strømmer fra sank Peters kilden har tiltrukket gæster i mere end 100 år. Og en af Hotel 7132 hovedattraktioner er bestemt også deres smukke spa. Rejser du efter gastronomi og udsøgt arkitektur, så er du her kommet i himlen. For Hotel 7132 er en arkitektonisk perle med en 2 stjernet Michelin restaurant, med en udsigt der overstråler de fleste.

Omgivelser  –  5 Stjerner

Hotel 7132 ligger i den lille charmerende billedskønne bjerglandsby Vals, og alene turen herop er det hele værd. For bjergturen er vanvittig smuk, med den grønblå flod, som er et udspring af Rhinen, der løber på din ene side, små vandfald, bjerge og dybe kløfter så langt øjet rækker omkring dig. Vals ligger som en lille dal mellem de høje Grisons bjerge.  Hotel 7132 ligger midt i dette lille smørhul med den skønneste udsigt, hvor du kan nyde lyden af kobjælder og duften af pinje træer.

Hotel anmeldelse Hotel 7132

Book din 7132 oplevelse her

Service og facilititer – 5 stjerner

Ved ankomst til hotellet, bydes vi velkommen af et smilende og indbydende personale og under hele opholdet, opleves serviceniveauet, som meget højt.

Vi bliver som det første anvist et bord i den udendørs cafe, så vi lige kan lande og indtage med den smukke udsigt, der medfører en øjeblikkelig oplevelse af ro og stilhed. I mens overlader vi bilnøglen til personalet, og vores bagage anbringes på værelset.

Alle vi møder er venlige og meget servicemindede og indstillet på at gøre vores ophold til en god oplevelse. Der er overalt en positiv og venlig stemning og vi føler os ventet overalt hvor vi kommer og man har en klar fornemmelse af at alt kan lade sig gøre.

Hotellets hovedattraktion er deres spa, der inkluderer en række oplevelser der indbyder til fuldstændig afslapning. Her er tænkt på alle detaljer, med alt fra varme og kolde bade, klangterapi, massagebruser, saunaer og en række behandlinger.

En særlig oplevelse er at svømme i mørket. Midnats svømning fra kl 23, hvor du kan flyde i det varme vand, mens du enten kigger op på stjernehimlen i den kolde bjergluft,  eller inde midt i den idendørs pool.  Se op i loftet i de små vinduer. Her vil vi ikke røbe, hvor du vil se, men nu ved du at du skal kigge op, og lade dig henføre. Det er ren magi.

Spis morgenmad i 300 meters højde. Man hentes på hotellet i helikopter og indtager morgenmaden med en fantastisk panorama udsigt.

Helikopter og limousine service

7132  er det eneste hotel i Schweiz, der har deres egen helikopter. En Airbus EC 130 flyver gæster fra et sted efter eget valg inden for Schweiz (dvs. den nærmeste helikopterplade) til Vals. 7132  har yderligere en flåde af komfortable Mercedes S -klasse limousiner til transport af gæster.

Book din 7132 oplevelse her

Maden – 5 stjerner

En anden af hotellets hoved attraktioner er  klart deres 2 stjernet Michelin restaurant. Hvor kokken Mitja Birlo tryller med en for gæsten ukendt 9 retters menu.

Her ud over byder 7132 på The Red Restaurant hvor Chefkokken Tarek Soltani, der er belønnet med 15 Gault & Millau point, byder på de lækreste traditionelle retter med super friske ingredienser fra de fire verdens hjørner. Nyd et glas lokal vin til og slut af med lækre lokale oste.

Morgenmaden er et kapitel for sig selv, med hjemmelavet syltetøj, og chokolade spread, der smager himmelsk. En Eggs Benedict og Silver Muffin to die for. Et  bredt udvalg af lokale sæsonbetonede og regionale kød- og mejeriprodukter. 

På The Blue bar tilbyder Chef de Bar Tony Lampis og hans team et stort udvalg af cocktails og snacks i hjertet af 7132 lobbyen. Uanset om du har lyst til en let frokost, eftermiddagste eller en aperitif og en drink ledsaget af livemusik – tilbyder Blue Bar en unik stemning med panorama view over bjergene når som helst på dagen.

Hotel anmeldelse Hotel 7132

Værelset  – 5 stjerner

I vores spa deluxe, bliver vi modtaget med et velkomstbrev og to rum, der er holdt i samme lyse toner og smagfulde stilrene snit som resten af hotellet.  Alle materialer er i top kvalitet,  lokalt egetræ og kvarts dominerer billedet og får på smuk vis hotellet til at passe ind i naturen.  I den store garderobe er vores bagage placeret og der er på forhånd pakket taske til vores tur i Spa.

I det smukke brusebad, hvor der  er to brusere og en bænk er der yderligere mulighed for at lave dampbad.

Midt i rummet med udsigt til bjerge og himmel er et stort rundt hvidt badekar placeret.

På den aflange balkon er der bløde stole, hvorfra man kan nyde udsigt og lyden af stilhed og kobjælder.

Sengen er et kapitel for sig, stor fyldt med et udvalg at små og store puder og redt med knitrende hvidt linned.

Book din 7132 oplevelse her

Interiør og design – 5 stjerner

Når arkitekttur er omdrejnings punktet og nøglepersonen bag, er arkitekt Peter Zumthor,  går moderne arkitektur og natur  op i en smuk, stilren,  luksuriøs enhed.

Kvarts er et af de vigtigste materialer, arkitekt Peter Zumthor anvendte til at bygge det nye spa i 1996, et arkitektonisk mesterværk, der sine 25 år til trods stadig fremstår moderne, enkelt og stilrent. Udover kvarts er der i høj grad anvendt lokalt egetræ  på hotellet. Overalt fremstår der i smukt samspil rene, men svungne linjer med velourtapet på de buede vægge i hotelgangene, bløde gulvtæpper og alt holdt i lyse nuancer der indgyder øjet og sindet ro.

Alle værelser har udsigt over bjergene og den lille billedsmukke landsby Vals. Hele øverste etage er optaget af tre fantastiske penthouse -suiter på 90 kvadratmeter hver, designet af den berømte japanske arkitekt Kengo Kuma. De fuld glaserede facader får den betagende udsigt til at virke som en malet baggrund, så landskabet udenfor næsten bliver en del af interiøret. 

Hotel anmeldelse Hotel 7132

Børnevenligt

For børnefamilier er der børnenes helt eget sted, hvor der er forbudt for voksne og hvor der udover børnepasning er kaniner der bor i deres helt eget slot.

 

Total antal Stjerner  5

Hotel anmeldelse Hotel 7132

Book din 7132 oplevelse her

SE FLERE HOTEL ANMELDELSER HER

 

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.