Hotelanmeldelse: Dar Zemora, Marrakech


Go Traveling’s hotel anmeldelse af Dar Zemora, Marrakech

Dar Zemora er et smukt familie landsted boutiquehotel i palmelunden, hvor man kan nyde en afslappet stund, mens man stadig er relativt tæt på livlige Marrakech inderste bykerne. Hotellet har kun 6 værelser, så alt ånder fred! Og har man først installeret sig ved den hyggelige pool i den smukke have, så fristes man ikke til at flytte på sig foreløbig.

Restauranter 3 stjerner

Maden er traditionel marokkansk og kan enten indtages pool site eller i den romantiske restaurant.

Service 4 stjerner

Da der kun er 6 værelser, og antallet er gæster er derved begrænset, så personalet har altid god tid til at servicere gæsterne. Og varmepuden der lå i sengen om aftenen, var så dejligt tænkt, da det var lidt køligt. Man får følelsen af at være hjemme på besøg hos gode venner.

Interiør og design 4 stjerner

Design er gammeldags autentisk marokkansk stil med pangfarver og alle værelser er forskellige.

Beliggenhed 4 stjerner

Beliggenheden i Palmelunden lidt uden for Marrakech’s indre by er perfekt, hvis man ønsker sig en stille restitutions stund, inden man igen konfronteres med det livlige marokkanske byliv.

Værelser 4 stjerner

Hotellet har 6 værelser spændende fra et mindre dobbelt værelse, kaldet Bebra, til Pavillion Pool Suite, som er et helt hus med 2 soveværelser og egen private pool. Alle værelser er indrette forskelligt og i smukke farverige marokkanske farver og design. Alle værelser har marmor badekar.

Værdi for pengene

Udmærket value for money, især uden for høj sæsonen.

Børnevenlig

Børn kan medbringes, men Dar Zemora er måske ikke det mest børn egnede hotel, da det er et lille hotel, som ikke vrimler med aktiviteter for de mindste eller lidt større børn. Dog kan de boltre sig i den dejlige have.

Godt at vide

Hotellet kan arrangere rideture på kameller, luftballon ture og keder man sig ved poolen, er det muligt at gå tur i den smukke have eller spille kroket.

Book Dar Zemora her

Go Traveling total rate: 4 Stars.

SE MEST POPULÆRE ARTIKLER HER

familieoplevelser-i-Dubai - AdobeStock_1977556531.jpeg

Familieoplevelser i DubaiDe fleste kender Dubai – destinationen for de unge, smarte og rige. Men byen med verdens højeste hus er også den perfekte familiedestination med endeløse sandstrande, utallige temaparker og uhørt højt serviceniveau....

Doha - doha.jpg

10 Must do’s i Doha.Kombiner din Maldiverne rejse med et stopover i Doha. Det er en genial kombi, start med ren afslapning og dasning på Maldiverne og stop så i Doha, verdens rigeste land, på vejen hjem og oplev en helt anden...

Indlæs flere

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.