Texas cowboys


Forth Worth er stedet hvor du kan leve din indre cowboy ud, shoppe de vildeste cowboy støvler og hatte og opleve et rodeo på godt og ondt.

Fort Worth Stockyards National Historic District.

Slip din indre cowboy løs og gå shop amok i de vildeste cowboy støvler og hatte (køb især cowboy støvler til gode priser) i en af de mange western-wear shops, få en drink på en western saloon, spis dig en stor saftig steak på et af de mange steakhouses og gå ikke glip af den to gange daglige kvægdrev med Fort Worth Herd, når cowboys driver en lille besætning longhorn ned af Exchange Ave.

Start dit besøg med at få information på Fort Worth Stockyards Visitor Center. 

Shop de flotteste cowboy støvler her

Rodeo

Når man er i Fort Worth og er gået i cowboy mood, så har man også muligheden for at opleve et rodeo.

Se de dygtige cowboys indfange kvæg med lasso eller hvor længe de kan holde sig fast på de bukkende og stejlende heste.

Selve ideen med et rodeo, er som sådan fin, for cowboy drengene er virkelig dygtige ryttere og på en farm gir det god mening at indfange kvæget, men som underholding kan de virke en smule makabert.

Modern Museum Of Art

Trænger du til et lille break fra livet som cowboy, så tag en tur på Modern Museum Of Art og få en kultur indsprøjtning. Her udstillingen: The Octupus Eats Its Own Leg af Tkashi Murakami.

Billy Bob’s Texas – verdens største honky-tonk sted.

En aften ude i Fort Worth er ikke komplet uden et besøg her. Ifør dig dine ny indkøbte cowboystøvler og kast dig ud i line dance, rid på en tyr og se hvor længe du holder, oplev masser af live musik.

Check deres events ud her

 

SENESTE ARTIKLER

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

Felecool


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.