Hotelanmeldelse: Constance Moofushi, Maldiverne


Constance Moofushi er et livligt all inclusive barefoot resort med verdensklasse dykning. Dyk ned i en verden af smukke farvede koraller, skildpadder, djævlerokker og hvalhajer. Eller kom en tur i himlen på U spa, som byder på lækre behandlinger med udsigt over det turkisblå Indiske ocean. Constance Moofushi byder på afslappet familie venlig luksus, hvor alt er inclusive; drinks, minibar, snacks, alle måltider, alkohol ja selv cigaretter.

 

Constance lounge i lufthaven: 4 stjerner

Loungen er stor og smukt holdt i hvidt, beige og træ, som giver en dejlig afslappet naturfølelse. Her er snacks, lækre muffins, kolde drikke og selvfølgelig gratis wifi til at fordrive ventetiden med, udover at sidde og kigge på de mange vandfly der lander og letter udenfor. Flyturen i vandflyet ud til resortet tager ca 35 min, og man får bare aldrig nok af udsigten udover de smukke atoller i det vanvittige klare blå hav.

Kommer du som jeg gjorde denne gang fra søster resortet Constance Halaveli, så går turen med speedbåd og tager ca. 30 min.

Læs hotel anmeldelse af Constance Halaveli her

Service og faciliteter 4 stjerner

Alle steder bliver man mødt med et smil og imødekommenhed og servicen på alle restauranterne er virkelig fin. Rengøring i min vandvilla var usædvanlig god, alt var altid ordnet hver gang jeg kom tilbage til hytten og minibar konstant fyldt op.

Havet er den store aktivitetskilde på Constance Moofushi, som virkelig har verdensklasse dykning og snorkling og klart et must at prøve.  Prøv alt lige fra snorkel eller dykkerture, solnedgangscruise med en traditionel Dhoni, til delfin søgning eller big game fiskeri maldivisk stil. Du kan også blot hoppe i vandet fra din hytte og udforske farvestrålende fisk og koraller.

Constance Moofushi har masser af vandsports aktiviteter, et gym, en smuk fælles pool, hvor du kan ligge og nyde udsigten over det smukke turkisblå hav og nyde en drink fra Totembaren.

Ved siden af hoved restauranten er der fælles rum med billard, tv og bibliotek og den ugentlige underholdning byder på dj og traditionelt danseshow. Du kan deltage i low key vinsmagning i vandkanten med babyhajerne legende mellem dine ben, eller lære at mixe din egen cocktail.

U spa her er nøjagtigt lige så skønt her som på Constance Halaveli, med hytter med udsigt udover det smukke turkise hav. Brisen og lyden fra havet fuldender virkelig en dejlig massage. Forelskede mig i deres massage olie med frangi panny, som er min yndlings blomst og købte mig et par flasker med hjem. Elsker at smøre mig ind i det efter badet til at holde huden blød og fugtet og duften bringer dejlige minder.

 

Villaen 4 stjerner

Villaerne er enkle stråtækt bungalower i træ. Indretningen er beachy med naturlige materialer, træ og hvide stoffer, peppet op af Constances pink og lilla farver. En fed feature er gigantiske rejsekister som fungere som skabe og minibaren er også gemt her. En Mac mini, der er ligger i et perlemors skrivebords skuffe, bringer tingene up to date. Den store udendørs terrasse, har badetrappe ned til lavvandede lagune. Vandvillaerne er ikke så store, men Senior vandvillaer er lidt større, med mere plads til påklædning og kan rumme en ekstra seng. Strandvillaerne, der ligger omringet af palmer og grønt løv, er et godt, mere overkommeligt økonomisk valg med terrasser, der fører ned til stranden.

 

Omgivelser 4 stjerner

Constance Moofushi ligger yderst på den sydlige Ari-atoll, ca 40- 45 min med vandfly fra Male, hovedstaden. Øen er rig på undervands liv og legeplads for sort tippede babyhajer. Fra min balkon, kunne jeg hver dag spotte deres finner zig zagge igennem det klare lavvandede turkisblå hav. Om aftenen blev mit favorit sted hurtigt for enden af ankomst molen, hvor 100vis af farvestrålende fisk blev tiltrukket af lyset fra molen. Solnedgangen så jeg fra den modsatte side af øen, på en smuk lille sandbanke ved siden af vandvillaerne.  På Constance Moofushi får du den lækre maldiviske oplevelse af at være langt væk ude i det indiske ocean, da der ikke et nogle andre øer tæt på til at genere din udsigt

 

Restauranter 3 stjerner

Manta – lækker buffet restaurant med sand på gulvet og udsigt ud over havet. Hver aften tryller kokken med et nyt tema.

Alizée – super hyggelig afslappet fine dining på stranden. Her serveres seafood, grillet kød og lokale specialiteter.

Totem Bar – ligger lige ved siden af poolen og byder på lækre friske frugt smoothies, en super lækker maldivisk version af gazpacho samt burger og fries. Afternoon tea med lækre kager eller is kaffe kan du også nyde her. Hyggeligt hangout sted, hvor jeg mødte masser at tale med i baren, som også servere lækre cocktails – og da alt er all inclusive er det blot at smage løs

Value for money 4

All inclusive konceptet gør det meget favorabelt for familier, og kommer du lidt udenfor sæson er det virkelig good value for money.

 

Total antal stjerner 4

Se flere hotelanmeldelser fra Maldiverne her

SE SENESTE ARTIKLER HER

 

 

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.