Qatar Airways Qsuite Business Class


Qatar Airways Qsuite Business Class

Hvis du skal forkæle dig selv med en tur på business class, så er Qatar Airways nye Qsuite et godt bud.

Qatar Airways nye business class Qsuite tager efter min mening nemlig business class til et helt nyt level.

Sov i ske i dobbeltseng

Her er der ikke kun tale om, at du får din egen private suite, hvor du kan trække din dør for, så du ha det helt privat, men også at to suiter kan slås sammen til en dobbeltseng. Så rejser du med manden/kæresten kan i ligge i ske eller sidde helt tæt og se film sammen.

Familierum/mødelokale

Og det bliver vildere endnu, for fire sammenhængende suiter kan slås sammen til et “familierum” eller “mødelokale”. Dermed kan kolleger, venner og familie arbejde, spise og være sammen under hele flyrejsen.

Din kabine

Der er tænkt over ekstra opbevarings plads, stemnings belysning, og i kontrol panelet, hvor du styrer hvor meget dit sæde skal ligge ned, er der USB, HDMI of NFC stik, så du kan oplade din mobil. Har du lyst til lidt rygmassage, kan du da også vælge det. Dog skal siges at det ikke er den vilde bevægelse der er. Dit sæde kan selvfølgelig ligges helt ned, så du ligger helt fladt og sover. Du får udleveret pyjamas og slippers inden der bliver slukket ned for natten i kabinen og du kan på din dør vælge; Do not disturb, så du sikre din nattesøvn ikke bliver forstyrret. Puder, blød madras og et blødt tykt tæppe sender dig helt i drømmeland og du kan vågne udhvilet op til morgenmaden, du har valgt inden du lagde dig til at sove.

Kabinen er holdt i Qatar Airways signatur farver, bordeaux og grå elegant mixet med små rosa guld detaljer.

Service

Du bliver budt velkommen af din smilende stewardesse/steward der skal stå for din forplejning på turen, og bliver straks tilbudt noget at drikke. Er du ikke klar til champagne kan deres signature drink med mynte og lime klart anbefales. Du får udleveret et menu kort samt vinkort, så du kan vælge hvad du vil spise og drikke. Udvalget er ikke stort, men helt passende, da man ikke orker for mange valg. Jeg vælger arabisk mezze som består af en masse små retter med lunt brød til og frugt til dessert, intet at klage over der. Servicen er virkelig i top og på intet tidspunkt mangler jeg noget og alt kommer hurtigt. Stewardesserne/stewarderne er meget opmærksomme uden at blive for påtrængende.

Entertainment

Qatar Airways Oryx one system byder på over 4000 muligheder, som masser af nye Hollywood film, TV, spil, musik og underholdning. Det er helt ok at læne sit sæde godt tilbage, smide benene op og se en film, mens man nyder en drink og spiser lækker chokolade og snacks.

Udhvilet

Når man skal på en længere tur, må jeg sige at det gør en stor forskel at flyve business class. Jeg fløj KBH- DOHA- Male og det er en tur på 13t 40 min og det er det virkelig fedt at lande i Male og føle sig frisk og udhvilet, efter at ha ku ligge helt ned og sove, spise god mad og slappe af, fremfor at lande helt radbrækket med savl ned af hagen og kjolen og håret stående ud til alle sider.

Qatar Airways Qsuite imponerede mig med sine kabiner og den ekstra komfort det giver at kunne lukke sig helt inde i sit eget private space.

5 store stjerner herfra til Qsuite

 

På disse afgange kan du prøve Qatar Airways Qsuite:

Flynummer    Rute               Afgang           Ankomst

QR161            DOH-CPH       01.35              07.05

QR162            CPH-DOH       08.20              15.35

 

Qatar Airways har totalt 18 afgange ugentligt fra København til Doha. 3 daglige afgange 4 gange om ugen, og 2 daglige afgange 3 gange om ugen.

Book dit fly hos Qatar Airways her

Læs  Go Travelings 10 must dos i Doha her

Læs Go Travelings anmeldelse af Joali Maldiverne her

Go Traveling var inviteret på business class af Qatar Airways.

 

Indlæs flere

 

 

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.