Om rejsemagasinet GoTraveling

Go Traveling er Danmarks største online highend rejsemagasin.

Mest downloadede rejsemagasin i App Store

Charlotte Rønholt startede verdens første interaktive rejsemagasin Go Traveling International i 2013, som strøg ind og blev et af de mest downloadede rejsemagasiner i App Store. Nu har vi udvidet med GoTraveling.org, der er specielt designet til mobilen.

Go Traveling giver dig inspiration og insider guides, fra kendte influencere, til din næste rejse. Vi anmelder luksus hoteller og fly efter eget stjerne system. Vi gir dig tips til den perfekte rejse med de skønneste oplevelser.

Alt fra: Hvor skal jeg bo, hvilke restauranter er gode, hvad skal jeg se, hvad skal jeg opleve og hvordan undgår jeg turistfælderne.  Alt det giver rejsemagasinet Go Traveling dig.

 

Rejsemagasinet Go Traveling har konstant influencere og journalister rundt om i verden, for at kunne give dig alle de bedste insider rejsetips.

Influencere

Du kan rejse i Line Baun Danielsens fodspor til natursmukke Nordnorge, eller på den vildeste skitur til Japan, Niseko med Peter Falktoft og Esben Bjerre. Oplev Bahamas med Mascha Vang eller tag på eventyr på Island med Rikke Hørløkke og @Travellersplanet. Er du mere til afslapning og spa? Så hør om Lisbeth Østergaards oplevelser på spaophold i Tyskland. Få Nikolaj Coster Waldaus tips til hans favoritdestinationer i verden, og lad dig måske inspirere til at fri til din udkårne samme sted, som han afslører, at han har friet til sin kone.

Rohan Marley, søn af Bob Marley tager dig rundt på Jamaica, hvor han ejer en kaffeplantage. Mulighederne er mange, det er blot at søge under influencer inspiration, efter den person du gerne vil følge.