Om

 

Charlotte Rønholt startede Go Traveling International i 2013, som strøg ind og blev et af de mest downloadede rejsemagasiner i App Store. Nu udvider vi med dette website, der er specielt designet til mobilen, som er blevet  folks  foretrukne fremfor computeren.

Go Traveling giver dig inspiration og insider guides fra kendte influencere til din næste rejse. At vælge sin destination er sjældent problemet, men det man bruger tid på er; hvor skal jeg bo, hvilke restauranter er gode, hvad skal jeg se, hvad skal jeg opleve og hvordan undgår jeg turistfælderne og finder de steder, hvor de lokale kommer. Alt det giver Go Traveling dig.

 

Go Traveling har konstant influencere og journalister rundt om i verden og samarbejder med udenlandske influencere, for at kunne give dig alle de bedste insider rejsetips.

Du kan rejse i Line Baun Danielsens fodspor til natursmukke Nordnorge, eller på den vildeste skitur til Japan, Niseko med Peter Falktoft og Esben Bjerre. Oplev Bahamas med Mascha Vang eller tag på eventyr på Island med Rikke Hørløkke og @Travellersplanet. Er du mere til afslapning og spa? Så hør om Lisbeth Østergaards oplevelser på spaophold i Tyskland. Få Nikolaj Coster Waldaus tips til hans favoritdestinationer i verden, og lad dig måske inspirere til at fri til din udkårne samme sted, som han afslører, at han har friet til sin kone.

Rohan Marley, søn af Bob Marley tager dig rundt på Jamaica, hvor han ejer en kaffeplantage. Mulighederne er mange, det er blot at søge under influencer inspiration, efter den person du gerne vil følge.