Hotelanmeldelse Domaine de Biar


Hotelanmeldelse Domaine de Biar

Grønne marker med smukke græssende Camargue heste byder dig velkommen, når du ankommer til Domaine de Biar.

Dette lille fine slot, der kan dateres helt tilbage til år 1155, er et idyllisk, landligt tilflugtssted, hvor bæredygtighed, bevarelse af naturen og slowfood er nøgleordene. En beliggenhed tæt på Montpellier og Middelhavets vidtrækkende strande, giver dig rigelige muligheder for aktiviteter. Her er virkelig brugt tid og penge på istandsættelse med et design, der blander tidstypisk interiør med moderne komfort og kunst. Hvert værelse er helt unikt indrettet.

 

Omgivelser  5

Domaine de Biar ligger omgivet af 50 hektar frodig grund og selvom du føler dig i en skøn verden væk fra bylivet, er der kun 15 min kørsel til Montpellier og 25 min til kysten. Her er vandrestier og vinsmagning på det nærliggende Château de l’Engarran, bare 10 minutter til fods.

Design og interiør 3

 

En gennemgribende restaurering har respektfuldt genoplivet den royale ånd fra år 1700, hvor Kong Louis XV forærede slottet til sin kasserer, Baron Joseph Bonnier de la Mosson. Her er bragt et vovet moderne design ind i det oprindelige look. Restaurant rummet er imponerende, her er det originale murstensværk og bjælker i loftet bevaret og en kæmpe pejs, sadler på endevæggen og kæmpemæssige gulv til loft glasskydedøre inviterer den smukke have og duften fra engen ind. Skiftende kunstnere udstiller deres malerier, som ses rundt omkring på væggene.

Hotelanmeldelse Domaine de Biar

Service og faciliteter 4

Servicen er fremragende, og det hjælpsomme team gør alt for at du skal føle dig hjemme. De har også god viden om det omkringliggende område og kan rådgive om lokale vandre/cykel ture (hvoraf den ene starter lige ved hotellet).  Er du mere til afslapning, er der også mulighed for bare at dase ved den udendørs pool, eller benytte dig af stedet lille, hyggelige wellness med hammam og måske en massage. Er du til heste og har måske lyst at prøve noget nyt, så tilbyder stedet også equicoaching, en form for personlig udvikling med en træner og en af ​​hotellets heste.  Du kan også låne en elcykel og tage på opdagelse i området eller spille petanque.

Hotellet er GreenKey certificeret og går meget op i bæredygtighed og gør en indsats for at tænke det ind hvor de kan, hvilket der ellers ikke er mange som gør i Frankrig. Fra renoveringen af ejendommen til valget af leverandører,  brug af råvarer og økologiske landbrug af deres jord.

 

Book dit ophold på Domaine de Biar  her

Værelset 4

De 10 værelser og suiter er designet ud fra karakterer fra domænets lange historie, hvilket giver dem hver især personlighed. Romantikere vil måske falde for Henriettas violette nuancer og mørke træ, inspireret af Belle Époques glorværdige tid. Hesteelskere vil måske falde for Taison, opkaldt efter en af ​​Domaine de Biars hingste og passende indrettet i råt træ, kromspejle og rå murstensvægge. Stærke farver er et gennemgående tema og vores første værelse i stærk grøn, blev lige en anelse for meget. 

Vi skiftede til en suite med passende aristokratiske store rum i beige og et strejf af flot orange, gulv til loft-vinduer/altandøre, som var skønne at åbne og nyde morgensolens stråler og udsigten til de græssende heste fra sengen. Stort badeværelse med badekar og åben bruseniche med rainshower.

Der er et indbygget Bluetooth-musiksystem i hvert værelse, men intet fjernsyn. Her er et complimentary, fint te set-up med virkelig lækker økologisk te og kaffe og filtreret vand.

Hotelanmeldelse Domaine de Biar
 

Mad og drikke 4

La Table de Biar bruger lokale sæsonbestemte råvarer, hvoraf en del er fra hotellets egen have, til at skabe den månedligt skiftende menu. Menuen er  baseret på et ‘slow food’-koncept og med stor inspiration af Otto Lenghi. Så her er masser af grøntsager og kortet bærer præg af middelhavs- og mellemøstligt inspirerede retter med franske påvirkning.

 

Morgenmaden er simpelthen himmelsk. Her er hjemmebagte landbrød, kværnet cremet smør, hjemmelavet syltetøj og nutella, frugt og yoghurt, forskellige lokale honninger og oste. Røræg eller omelet af æg fra hotellets egne høns, med grøntsager, sprødt bacon og nybagte kager og alt er tilberedt, serveret og præsenteret med stolthed af den skønne morgenkok.

 

Value for money 4

Værelser fra €159 i lavsæson; og fra €229 i højsæson. Gratis Wi-Fi og parkering. Familievenlig? Ja, hotellet kan tilbyde op til to ekstra senge  i nogle værelser og suiter, og babysenge og babystole er tilgængelige efter anmodning. Der tilbydes børnevenlige aktiviteter, herunder en swimmingpool, en stor have, heste og høns.

Domaine de Biar
Chemin de Biar, 34880 Lavérune, Frankrig. 00 33 4 67 65 70 06

GENNEMSNITLIG ANTAL STJERNER 4

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

Mai Kappenberger


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.