DEL GERNE


Overnat i 3500 meters højde på Mont Blanc


Overnat i 3500 meters højde på Mont Blanc

Du kan blive den første dansker til at åbne skisæsonen på bjergkæden Mont Blanc i 3500 meters højde i Airbnb’s vildeste futuristiske og højest beliggende lejlighed i Europa.

I samarbejde med Europas højest beliggende svævebane tilbyder Airbnb nu den ultimative oplevelse til alle skientusiaster og naturelskere: En eksklusiv overnatning i 3500 meters højde, komplet med tips til løjperne af den italienske verdensmester og olympiske skimedaljevinder Federica Brignone, som er vært for opholdet, hvor du kan nyde en af verdens smukkeste udsigter: Mont Blanc.

Der er lagt op til en fantastisk oplevelse for to personer, som får muligheden for at åbne årets skisæson og som de første kan suse ned ad de legendariske Courmayeur-pister. Den futuristiske Punta Helbronner-svævebanestation er blevet intet mindre end transformeret, så gæster nu for første gang kan sove i ‘Mont Blanc-værelset‘: Et spektakulært værelse med vinduer fra gulv til loft, hvor I kan nyde den betagende udsigt over de snedækkede alper.

Om opholdet

Det specialdesignede værelse i Punta Helbronner-svævebanestationen ligger på skråningen af Mont Blanc-bjergkæden. Opholdet er arrangeret af verdensmesteren i alpint skiløb, olympisk medaljevinder og den første kvinde i Italien, der har vundet det samlede verdensmesterskab, Federica Brignone, og er den ultimative overnatning til alle, der har længtes efter at komme tilbage på pisterne.

Overnat i 3500 meters højde på Mont Blanc

 

Opholdet omfatter

En tur på Mont Blanc Courmayeur-svævebanen en time før den officielle åbning af skisæsonen

Eksklusiv mulighed for at stå på ski ned ad Mont Blancs skråninger, inden sæsonens officielle start

Middag på “Tavolo dell’infinito” ved Punta Helbronner-svævebanestation.

En overnatning i et specialdesignet værelse på Punta Helbronner-svævebanestationen med panoramaudsigt ud over Mont Blanc.

Om lokationen

Punta Helbronner-bjerget ligger i Mont Blanc-kæden mellem Frankrig og Italien. Svævebanen med 360-graders udsyn sætter gæsterne af på den futuristiske Punta Helbronner-skistation ved en af verdens mest ekstreme lifte. I 3500 meters højde giver stationens runde terrasse et formidabelt panorama ud over Mont Blanc, Monte Rosa, Matterhorn, Gran Paradiso og Grand Combin.

Overnat i 3500 meters højde på Mont Blanc

Sådan booker du dit ophold

Der åbnes for booking tirsdag den 23. november kl. 10.00. Der er tale om ét unikt ophold den 27. november, så du skal være hurtig på tasterne.

Her booker du dit ophold     (husk at logge ind på Airbnb først).

Når du bestiller dette ophold, adopterer du samtidig et alpint kirsebærtræ og bidrager til “Save the Glacier”-projektet. Vær opmærksom på, at opholdet overholder gældende COVID-19 retningslinjer. Potentielle gæster skal have en verificeret Airbnb-profil, positive anmeldelser og bør læse husreglerne omhyggeligt.

OM AIRBNB

Airbnb blev grundlagt i 2007, hvor 2 værter bød 3 gæster velkommen i deres hjem i San Fransisco, og er siden vokset til 4 millioner værter, som har budt flere end 900 millioner gæster velkommen i næsten alle lande i verden. Hver dag tilbyder værter personlige ophold og unikke oplevelser, for at gæster kan opleve verden på en mere autentisk og sammenhængende måde.

Japan-Niseko-Peter-Esben - Skærmbillede-2018-02-12-kl.-13.59.37.png

Lyst til mere om ski ferie?

LÆS OM PETER FALKTOFT OG ESBEN BJERRES SKI TUR TIL JAPAN HER

Japan-Niseko-Peter-Esben - Skærmbillede-2018-02-19-kl.-16.00.10.pngJapan-Niseko-Peter-Esben - Skærmbillede-2018-02-19-kl.-15.59.52.png

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.