Hotelanmeldelse Villa Honegg


Hotelanmeldelse Villa Honegg

 

Med udsigt over Lake Lucern 914 meter over havets overflade på Bürgenstock , ligger Villa Honeeg, en Schweiziske perle og troner majestætisk. Villa Honegg er med sine 23 værelser/suiter Schweiz’ mindste femstjernede boutique hotel og byder på lækker spa med en udendørs opvarmet infinity pool med den vildeste udsigt.

Omgivelser  5 stjerner

En enkeltsporet vej fører dig i zigzag op ad Bürgenstock fra Lake Lucern, indtil du når Hotel Villa Honegg. På en fredelig eng tager villa Honegg imod med fine blå skodder. Fra hotellets terrasse er der udsigt over bjergtoppe og Lake Lucern og foran hotellet ligger skov med masser af bjergstier der fører dig op af Bürgenstock. Så er du til hiking er her masser af muligheder. Ko bjælder bryder i ny og næ freden på engen.

Luzern ligger 30 min kørsel væk og er klart et besøg værd med sin smukke beliggenhed, Kapellbrücke og Mount Pilatus og Rigi

Hotelanmeldelse Villa Honegg

Book dit op på Villa Honegg her

Værelset 5

Alle Villa Honeggs 23 værelser og suiter er unikke i størrelse, farvepalet og udsigt – og fra alle kan man nyde en smuk udsigt, nogle har udsigt over søen, andre over bjergene, mens vi var super heldige med en hjørnesuite med 180 graders balkon.

Man træder ind i en verden af luksus iført farverne creme, flødehvid, grågrøn og brun. I det hjemlige smukke lounge område med sofa og lænestol er der tv og ekstra toilet, samt gratis minibar og kaffemaskine.  I soveværelset troner en stor seng med lædergavl og knitrende hvidt sengetøj.

Hvidt marmor badeværelse med sølv spejl, blandet med mørkt træ, grågrønne fliser, et stort badekar, brusekabine med rainshower og lækre L’Occitane produkter.

 

Service/faciliteter 4 stjerner

Servicen virker først lidt stiv, men som man indtager stedet, finder man skønne smilende ansatte, hvor især vores tjener i restauranten charmerede med en fantastisk service, trods hans ringe kvaliteter til at tilberede Crepes Normandi ved bordet.

Spaen er hotellets nerve  med en indendørs pool og en 34-graders udendørs infinity-pool,  samt en finsk sauna, dampbad, fitnesscenter og behandlinger med Pevonia-produkter. Skulle du have lyst at se en film er her også en biograf med 20 pladser. Højteknologisk konferencelokale og elektriske mountainbikes og golfvogne.

Hotelanmeldelse Villa Honegg

Book dit op på Villa Honegg her

Restauranten 2

Morgenmaden bliver serveret ved bordet og service kører helt til kl 14. Prøv stedet version af en Egg Benedict, som er glimrende. Må dog sige at morgenmaden var af varieret kvalitet, den første morgen virkelig god, men dagen efter bar den virkelig præg af at have stået længe og at det var gået noget hurtigere.

Middagen var desværre ikke helt i top, med alt for store stykker fisk i cervien  og næsten utyggeligt forkert skåret oksøkød, som også var blevet stegt alt for meget. Villa Honegg har ellers ry for deres virkelig gode mad, men også her har coronaen skabt personale krise, som sætter sit præg på kvaliteten. Meget ambitiøst at kører forberedelse ved bordet, med tjenere som ikke er uddannet til det og ikke har en chance for at præstere. Men som nævnt tidligere, så var tjerneren virkelig charmerende og det hjælper meget, men gør jo desværre ikke maden bedre.

Vi glæder os til at komme tilbage og opleve Villa Honeggs restaurants ellers sædvanlige kvalitet.

Hotelanmeldelse Villa Honegg

Value for Money   3

Priser starter fra 5800kr og opefter og det kan som altid betale sig at booke udenfor hølsæsonen.

Book dit op på Villa Honegg her

Læs andre hotel anmeldelser fra Schweiz her

Gennemsnitlig antal stjerner  3

 

 

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.