Hotelanmeldelse Boutique Hotel Glacier


Hotelanmeldelse Boutique Hotel Glacier
Boutique Hotel Glacier i Grindelwald tager dig i himmel på flere måder. Først og fremmest gastronomisk med Robert Steuri der tryller michelin værdige retter frem i køkkenet og med den mest fuldstændigt vanvittige smukke udsigt til Eiger North Face og Berner Alperne der nærmest omkranser stedet. For ikke at nævne den skønneste afstressende spa og en super service fra en team man virkelig kan mærke elsker stedet.

Omgivelser 5 stjerner

Beliggenheden er ganske enkelt fantastisk.
Hotel Glacier har udsigt over  Berner Alperne inklusive Eigers North Face og den kronelignende top på 3692 meter høje Wetterhorn. På bakkerne omkring hotellet ligger fine bjælkehytter, som længere oppe bliver til skove og sneklædte bjerge. Sad længe på balkonen i værelset hver dag og bare kiggede på udsigten, som hele tiden forandrede sig i takt med skyerne gled over bjergene. Grindelwald er en kæmpe udendørs legeplads. Du kan tage svævebanen til First for at køre ziplines,  tage til Lauterbrunnen, der er berømt for Staubbach-vandfaldet. Vandfaldet falder 297 meter fra en hængende dal, der ender i overhængende klipper over Weisse Lütschine. Strømmen danner en kaskade, der er så høj, at den næsten går tabt i spray, før den når dalen. Eller du kan prøve faldskærmsudspring, tage en helikopter sightseeing tur eller tage en dagstur til Jungfraujoch, Europas højeste togstation, med fænomenal udsigt over Aletsch-gletsjeren. En tur på med liften koster ca 1620 kr, så det er ikke en billig fornøjelse. Hotellet ligger kun få minutters gang fra stationen i Grindelwald, eller du kan bede hotellet om en gratis afhentning.
Hotelanmeldelse Boutique Hotel Glacier

Design og interiør  4

Udefra gør Hotel Glacier ikke det store væsen af sig. Men når du kommer indenfor starter magien. Hotel Glacier genåbnede i foråret 2018 og det med arkitekttegnet interiør og skræddersyede møbler i varme farver som midnats blå velour sofaer med et friskt pust af orange puder og glasborde til. Naturen er tænkt ind i designet i form af lamper som istapper og bjergene afspejles på vægdekorationen.og kul. borde. En moderne pejs knitrer og skaber en hyggelig stemning i biblioteksloungen, hvor man kan sidde om aftenen og nyde udsigten med Hotel Glaciers signatur drink.

Service og faciliteter 5

En meget personlig og varm service gør, at her er super skønt at være og man føler sig virkelig hjemme og godt tilpas her. Hotellet har et hyggeligt oplyst spa-område, som du kan dase i efter en dag med ski eller hiking eller du måske bare trænger til lidt selvforkælelse. Her er sauna, dampbad og et loungeområde med varme vandsenge og sidst men ikke mindst et udendørs, Eiger-vendt spabad. Så dejligt og ligge he ri det varme vand og nyde udsigten over de sneklædte bjerge. Massage er også tilgængelige efter anmodning
Hotelanmeldelse Boutique Hotel Glacier

Værelset 4 

Hotel Glacier har  28 værelser og suiter bløde toner af koksgrå og midnatsblå vægge, en rød lænestol løfter det hele. Designet er moderne og stifuldt, ingen alpe rustikhed her. Igen trækkes naturen ind med bjergmønster på sengetæppet og en baggrundsbelyst sengegavl. Her er gratis te og kaffe, spatasker og Marshall-radio i retrostil.  Her er marmorbadeværelse med stort messingspejle og  Rituals-toiletartikler og glasdør til toilettet.  Skal du have udsigt over Eigeren så vælg Eiger View-værelserne og -suiterne, som har terrasser med udsigt over bjerget.  Bryllupssuiten har sit eget udendørs spabad.
Hotelanmeldelse Boutique Hotel Glacier

Mad og drikke 5 stjerner 

Robert Steuri er i sig selv årsag til at bo på hotellet, indtil videre er han blevet Awarded 15 GaultMillau points, men vi spår der er en Michelin stjerne i sigte.  Robert Steuri menu er som regel altid lavet af lokale råvarer og på en hjemmelavet basis. Før køkkenholdet kan sætte i gang, skal der fermenteres, ryges eller tørlagers og denne forberedelse kan tage måneder.  Herefter sætter Robert Steuri gang i hans trylleri og frembringer retter såsom sprød Oberländer svinekød mave med nøddesmør mos, braiseret majroer og æbleportvin. Der er 2 surprice menuer: Lake & Valley eller Meadow & Forest og du kan vælge mellem 3- 5 eller 7 retter. Klart gå efter de 7 retter til 150 euro, vi lover du går en uforglemmelig aften i møde. Du kan vælge en vin eller en juice parring menu til maden. Pris til 7 retter 55 euro
Morgenmaden består af et lækkert udvalg af frisk brød, kager, lokale oste, lækkert pålæg, frugt og kog-det-selv-æg. Vi var især vilde med deres bircher-müsli. Samt det varme – røræg, bacon og pølser.
 
Hotelanmeldelse Boutique Hotel Glacier

Value for money  5

Dobbeltværelser fra CHF 280 i lavsæson; til CHF 450 i høj. Morgenmad inkluderet. Gratis Wi-Fi. Adgang for gæster med handicap. Især kvaliteten af maden i restauranten gør at vi bestemt synes det er god value for money.

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.