Hotel Anmeldelse Chalet Al Foss


Hotel Anmeldelse Chalet Al Foss

Snoede bjergveje, skyer der ligger hvilende på bjergsiderne følger dig på din vej op til Hotel Chalet Al Foss, som pludselig troner frem midt i Dolomitternes bjerglandskab. Chalet Al Foss ligger smukt med udsigt til høje snedækkede bjergtinder og er ren alpehygge kun for voksne. Her er romantikken og festen i højsæde, så drømmer du om morgenmad  i det fri med udsigt over bjergene og alpakaer der legende kommer løbende ned og spiser rosenblade af din hånd, så er du kommet til det helt rette sted.

Omgivelser 5 stjerner

Ankomsten til Chalet Al Foss er en oplevelse for sig. På den snoede bjergvej, troner pludselig det skønneste lille alpehotel op, beliggende ud til vejen i det bjergrige landskab, og uanset hvor du kigger, er du i risiko for helt at tabe vejret. Det er outstanding smukt, hvor end man kigger hen.

Allerede ved indgangen fornemmer man at Chalet Al Foss er et sted du besøger for at få en total oplevelse. Her mødes du af en gammel Fiat 500 og rundt om den langs væggen er sjovt, samlet alle de tomme Ferrari flasker, der jævnligt bliver tømt på stedet. Kigger du op, kan du se folk svømme rundt i infinity poolen, der har glasbund.

Omgivelserne kan næsten stå fuldstændig alene. Bjerge så langt øjet rækker, solfyldte bjergtinder, hvoraf en del er sneklædte. Bag hotellet er der op ad skråningen lavet små haver, og indhegninger til de to mest nuttede attraktioner på stedet Alpakaerne Happy og Bernie. Derudover er der bede med krydderurter, spiselige blomster, tomater og squash. Der er bure med kaniner og indhegning med både høns, ænder og gæs. På skråningen ned mod hotellet, lyder klokkerne fra en lille flok bjerggeder.

Hotel Anmeldelse Chalet Al Foss

Faciliteter og service 5 stjerner

Vi mærker fra starten at serviceniveauet er højt og vi inviteres straks ved ankomst på et glas Ferrari bobler i solen, sammen med et lækkert måltid mad. Under halvtaget med udsigt til poolen af glas spiller DJ Marco, lækker lounge musik på så høj volumen, at man får lyst til at starte en fest. Fedt.

Stemningen er overalt hyggelig og afslappet, personalet er ungt, virkelig imødekommende og smilende og parat til at opfylde dine ønsker, uden det virker påtrængende eller påtaget

Chalotta som er fruen på hotellet må siges at være et Instagram geni, og har på alle måder bevidst at Instagram virker. Folk rejser efter billeder og de elsker at poste og lave stories fra deres ferie og det har Chalotta givet alle den helt store mulighed for her. Hun alene får 1 stjerne, får hendes dygtige markedsføring og kreativitet, men også for hendes skønne personlighed. Carlotta driver hotellet sammen med sin mand Alberto, hvis familie har ejet og drevet hotellet igennem 50 år

Hotellets udendørs spa er helt vidunderlig og udsigten er igen ikke til at vige fra. Vi havde en time for os selv i den store spa med bål i midten. Og mens solen gik ned og månen stod op over tinderne i forgrunden, nød vi champagne og et lækkert udvalg af oste, skinker og brød. Alt sammen serveret i vandet på et flydende alpe hus – dekoreret med fyrværkeri, lys og blomster.

Der er hver morgen og aften mulighed for at booke infinity poolen  og den store og lille spa til privat morgenmad, aperitifs eller lidt sødt. Hotellet har nemlig flere forskellige LOVE SET som man kan booke. Et LOVE SET består af den ene instagramable oplevelse efter den anden. FÅ fyldt værelset med hjerteballoner, rosenblade over hele sengen eller i badekaret. Eller du kan gå all in, og booke hele infinity poolen fyldt med rosenblade, så kan den romantiske setting ikke blive bedre.

Se alle oplevelses pakker her

Hotel Anmeldelse Chalet Al Foss

Book dit ophold på Chalet Al Foss her

Interiør og design 4 stjerner

Der er ingen tvivl om, at det er udendørsindretningen der er i højsædet. Du kan dase i store rustikke flydesofaer, i en aflange have, med blik til bjergene. Små romantiske hytter med tyrolerindretning, hvor der serveres mad til 2. En lille romantisk bue ved et springvand, er som skabt til at fri ved. Og dertil kommer de to små alpakaer Happy og Bernie der dagligt lukkes ud så gæsterne kan klappe dem og gi dem lidt mad.

 Den store foyer/ reception fremstår lidt rodet i looket, med en kæmpe blød isbjørnesofa i midten- med udsigt til nogle borde/bænke båse, nogle røde lædersofaer med et  rundt grønt palme tæppe under. Alt sammen giver formodentlig god mening, på en vinterdag med røde kinder og alpe te i glasset, hvor en masse mennesker samles i den store sal efter en dag i sneen.

Restauranten fremstår lys og imødekommende med et lille romantisk snit.  Der er store vinduespartier og døre der kan åbnes helt til den smukke udsigt og muligheden for at spise udenfor.

Hotel Anmeldelse Chalet Al Foss

Book dit ophold på Chalet Al Foss her

Maden 4 stjerner

Hotel Chalet Al Foss har en restaurant, men servering på forskellige locations på hotellet, bl.a  i stedets små hyggelige bjælke hytter.

Morgenmaden er helt særlig og selvfølgelig smukt Instagramable anrettet med blomster og hjerter i kaffen.

Der er to varianter en salt eller sød og vi advarer på forhånd, der er meget og det er lækkert.

Den søde: Et udvalg af de lækreste små kager smukt anrettet med blomster plukket i de vilde bjerge lige udenfor.

Den salte: Forskellige skinker, pølser serveres på rustikt bræt, med hotellets logo og igen anrettet med små kviste af grønt fra naturen. Naturen er generelt tænkt ind i bitte små, smukke detaljer.

Til frokost var der er skønt udvalg af lokale retter og vi fik to dage i træk den lækreste pastaret. Den ene ovenikøbet på egen bestilling, idet vi dagevis havde drømt om spaghetti med hvidløg olie, chili og ost- enkelt og lækkert.

Den sidste  aften var vi inviteret på romantisk middag i et af de små huse. Her fik vi intet mindre end 7 retter og det endte nærmest pinligt, fordi vi ikke kunne få en bid mere ned.

Hotel Anmeldelse Chalet Al Foss

Book dit ophold på Chalet Al Foss her

Værelset 4 stjerner

Hotellet har 44 forskellige værelser, som alle har en ting tilfælles, den gode udsigt. Nogle værelser/suiter er nyistandsat og andre peppet lidt op. Vores værelse var i alpe stil med massive træ møbler, himmelseng og tunge gardiner. Farverne holdt i rødlige toner. og et strejf af moderne look, nemlig peppet op med 2 nye grå runde lænestole. Med en stor tilhørende terrasse, der selvfølgelig vendte ud til de smukke bjerge og udsigten, der blev ved at give, uanset om det var høj sol eller silende regn. Badeværelset var den gammeldags slags med fliser og hjørne brusekabine. Vi savnede lidt noget balsam.

Derimod er der tænkt alt ind i forhold til spa ophold eller lyst til vandring. Der var både lækre håndklæder, taske, flipflops og en dejlig badekåbe. Og hvis du ville begive dig på tur i bjergene, er der en rigtig god rygsæk til turen.

På den ret store terrasse, var der to solsenge og det kan anbefales at slå dem sammen, tage godt med tøj på, dynen med ud og falde i søvn under stjernerne. Kl. 0230 trak vi indendørs, men sikke en smuk måde at byde natten velkommen på.

Book dit ophold på Chalet Al Foss her

Børnevenligt

Hotellet er et adults only, så ingen børn.

Value for Money 4 stjerner

Slutningen af september er et godt tidspunkt at komme på,lidt udenfor sæsonen og vælger du hverdage er der lidt færre mennesker. Stedet er populært så book i god tid. Værelserne er meget rimelige i pris, du kan så tilkøbe div love set, som passer dig.

Stjerner i alt 4

Book dit ophold på Chalet Al Foss her

LÆS FLERE HOTEL ANMELDELSER HER

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.