Rikke May: Insider guide Singapore


Få de bedste insider-tips til din rejse i Singapore af Rikke May. Rikke May bor til daglig i Singapore med sin datter og kæreste og driver bloggen The Insider. Hun har en baggrund i modeverdenen, hvor hun blandt andet har været salgschef for mærker som Day Birger et Mikkelsen og Stella McCartney. Med alt det sagt, synes vi, at hun var den helt rigtige at spørge til, hvad man skal opleve, når man besøger Singapore.

– Hvad gør byen unik?

Singapore er en by i rivende udvikling, hvilket også gør, man kan se forandringerne hele tiden. Det er en blanding af New York og Monaco, hvilket gør, at byen ikke minder om fx Bangkok. Det var noget, jeg selv var bange for, da jeg skulle flytte herud. Det er et sted for sig selv – ‘one of a kind’. Her er enormt rent, fredeligt – og de opretholder roen ved deres mange regler og straffe. Nogle af dem, har man svært ved at forstå, men når man bor her, retter man ind og efter et stykke tid, så vænner man sig næsten til dem alle. Dødsstraffen tygger jeg dog stadig på…

– Hvad skal man se i Singapore?

En lækker måde at opleve byen er at tage en bådtur, hvor man sejler rundt og ser forskellige områder af byen fra vandsiden. Man kan også gå hen til Marina Bay Sands, der er et af Singapores største og mest ikoniske hoteller med bar, club, restaurant og et skib på toppen, der agerer infinity pool. Der er også Marina Bay Shopping Center, hvor du kan sejle i gondol inde i centeret, stå på skøjter, se teater og spille på casino. Og du kan ikke mindst shoppe til kortet bliver lukket, da de har alle mærker man drømmer om.

Marina Bay Sands

Derudover skal man gå en tur i Mount Faber Park, der er en af Singapores ældste parker og et enormt populært sted. Man kan både tage en cable car til vores paradis-ø, Sentosa og nyde udsigten fra toppen, eller man kan gå til Faber Point, der er det højeste punkt på turen, hvor man undervejs ser en masse historiske steder.

Mount Faber Park

Og så skal man selvfølgelig se Gardens by the Bay, hvor der både er smukt at gå om dagen, og om aftenen, hvor de tænder lys i parkens træer til et stort lysshow. Besøg deres Flower Dome, som er to ‘drivhuse’ fuld af verdens smukkeste blomster. Men husk en trøje, for der kan være rigtig koldt!

Gardens by the Bay

– Hvor skal man bo?

Hvis man kan lide det sofistikeret, så skal man bo på Grand Hyatt i Orchard området. Det er et centralt shoppingmekka for Chanel, Rolex og Gucci, og hvis du savner lidt dansk, så kan du lige gå ned i B&O butikken, som ligger inde i hotellet.

Grand Hyatt

Hvis man er afsted som par og vil bo på et trendy hotel, så ville jeg klart vælge at bo på Park Royal on Pickering. Det er et hotel, der ligger tæt ved China Town, og som har en masse super spisesteder og barer omkring sig.

Park Royal on Pickering

Er man lidt mere til Ø-liv, så kunne Sentosa Cove være et godt bud. Et luksus resorthotel, hvor man har skøn udsigt ud over vandet.

W Hotel Sentosa

Og vil man gå all-in, så kan man jo selvfølgelig vælge føromtalte Marina Bay Sands, der har udsigt ud over hele byen og kører luksus hele vejen igennem.

– Hvor skal man spise?

Hvis man vil gå ‘lokalt’, så skal man tage ud i Hawker Centre eller spise i shoppingcentrenes Food Courts. Man kan altid regne med de ligger i bunden af centrene, og kvaliteten er altid god. Der kan man vælge alt, hvad hjertet begærer, og man går hverken sulten eller fattig derfra.

Vil man have brunch, så er det PS. CAFE, der laver den bedste. De har mange steder i hele byen, og jeg elsker at komme der. De har altid den flotteste indretning, og de smukkeste friske blomster i et omfang, man aldrig har set mage til.

Se mere om PS Cafe her

– Hvad laver man på en søndag?

På en søndag skal man klart tage til Sentosas Beach Clubs. MAMBO og OHLA er gode, men Tanjong BeachClub har den bedste mad. Man kan også tage i Universal Studios, surfe, lave simulated sky-diving eller tage i et af verdens største akvarier. På Sentosa har man alle muligheder, og det er sikkert, at det bliver aldrig kedeligt!

Se mer om Tanjong Beach Club

Om Rikke May

Rikke May driver bloggen: The Insider og har boet i Singapore siden 2015.  Hun har en baggrund i modeverdenen, hvor hun blandt andet har været salgschef for mærker som Day Birger et Mikkelsen og Stella McCartney. Elsker chokolade.

 

FIND MER INFLUENCER INSPIRATION HER

Rikke May


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.