The FeleCool Story


Felecool er en af Danmarks største influencere og hans billeder beundres af mange mennesker rundt om i verden. Få lidt indsigt i hvem han er her, og se hans smukke billeder fra Domininca.

Om Felecool

Jeg er nok det, man kalder for en “influencer”, selvom jeg har det underligt med det ord. For jeg er egentlig et ret privat menneske, og jeg taler sjældent om mig selv. Til gengæld taler jeg meget gerne om mine rejser og billeder!

Men jeg hedder Fedja Salihbasic, min IG hedder FeleCool, jeg er professionel livsstilsfotograf og instagrammer – og jeg var med helt fra starten på Instagram.

Jeg er født i Bosnien, men har boet i Danmark de sidste 25 år. Her har jeg min base.

Jeg elsker at komme hjem til Danmark og være sammen med min kæreste og venner, men når der er gået et par dage, får jeg udlængsel.

Min næste rejse går til Norge, og til sommer skal jeg til Kroatien. Jeg glæder mig til begge oplevelser, som uden tvivl bliver meget forskellige.

Jeg mangler stadig Sydamerika; Chile vil jeg f.eks. rigtig gerne opleve.

Felecool startede som 7 årig.

Jeg har taget billeder, siden jeg var helt lille. Mit første kamera fik jeg som 7-årig. Det var en gave fra mine forældre, og jeg havde længe ønsket mig det kamera. Når jeg husker tilbage til de første billeder, jeg tog, så var det af andre børn, der legede på legepladsen i min hjemby i Bosnien.

Jeg husker meget tydeligt spændingen over at få billederne fremkaldt.

Selvom jeg mener, at det kan være hårdt at rejse, så bliver det aldrig kedeligt. Det er aldrig kedeligt at opleve et nyt sted eller møde nye, interessante mennesker.

Jeg forbereder mig sjældent på det, jeg skal opleve, men vil hellere danne mig indtryk, mens jeg står midt i det.

Når jeg bliver sendt ud på en rejse, bestemmer jeg selv, hvad jeg vil poste på min Instagram – på den måde kan jeg altid være tro mod mig selv.

Nyd Felecools billeder fra Dominica.

 

SENESTE ARTIKLER

Felecool


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.