Thomas Rode 3 naturtips til Danmark


Thomas Rode 3 naturtips til Danmark

Thomas Rode Andersen er en af Danmarks bedste kokke og har fra 1996 til 2014 været køkkenchef og direktør for restauranten Kong Hans Kælder i København. Han er desuden forfatter til bestsellerne Stenalderkost og Palæo, foredragsholder og medstifter af Rigtigmad.dk 

Her får du Thomas Rode tips til hvad du kan opleve i Dk her i Corona tiden.

1.Tag ud og snorkle

Jeg vil da helt klar slår et KÆMPE slag for at folk går på DBA eller sportsbutikken.dk og kigger efter en UV dragt, handsker, sokker i neopren, samt en maske og en snorkel og så tager ud og undersøger Danmarks næsten 7500 km lange kystlinje fra vandsiden. Her er krystal klart vand, man slipper for at komme tæt på andre mennesker, og man vil opleve en del af den danske flora og fauna, man aldrig for har haft mulighed for at komme tæt på. Til gengæld kan man gøre det 365 dage om året.

2. Gurre Sø

Gurre Sø er en særdeles overset perle som ekstremt mange mennesker passerer på vej mod deres sommerresidenser på Nordkysten. Søen er omkranset af den smukkeste bøgeskov og turen går ad en nemt farbar sti der det meste af turen rundt om søen, følger søbredden. Her er øer, holme og næs, her høres skræppende gæs, paukende rørdrummer, skræppende, skrigende hejrer og hvinende svaner.

Thomas Rode 3 naturtips til Danmark

3. Hike på glemte kirkestier

Gå på antikvariat eller på biblioteket og find de gamle, gulnede generalstabs kort, hvorpå glemte kirkestier er optegnede. Stierne viser vej gennem terrænet og fører dig uden for, velbenytttede stier og ruter for hundeluftere og jogging folket ikke mindst.

SE MEST POPULÆRE ARTIKLER HER


Uendelig græsk sommerGreece editorial Uendelig græsk sommer Uendelige strækninger af krystalklart vand, konstant solskin, eksplosive lokale smage, sublime solnedgange. Se mere: Græsk sommer Dodekaneserne er den ø-gruppe i Græke...

Indlæs flere
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.