DEL GERNE


Jesper Anhede: Under overfladen på ZanzibarJesper Anhede: Under overfladen på Zanzibar

Et halvt år i Sverige. Et halvt år på udlandsopgaver. Sådan ser hverdagen ud for den svenske fotograf, Jesper Anhede. Han har vundet internationale priser, og hans billeder er publiceret i medier verden over.

Under overfladen på Zanzibar

»Zanzibar er en fantastisk øgruppe ved Venezuelas kyst, og under en af mine rejser dertil skulle jeg fotografere undervandsrummet på hotellet, The Manta Resort, på Pemba Island. For at lykkes med det, skulle jeg balancere mellem flere ting: Når lyset er bedst, når tidevandet skifter fra flod til ebbe og giver det klareste vand, når vandet er roligst, og når dyrelivet er mest aktivt. Men så perfekte forudsætninger får man aldrig, så jeg må få det bedste ud af situationen.«
Billederne er blevet publiceret i omkring tusind artikler over hele verden.

Jesper Anhede om sit job:

Jobbet består af at skildre verdens smukkeste hjørner i billeder. Men for Jesper Anhede selv handler det også om at finde den der aldeles unikke vinkel, som måske ingen andre har fanget før. Uanset om det er på billeder, video, på land, i luften eller under vand:

»Mit job består i at præsentere destinationer fra deres absolut bedste side og samtidig sørge for, at billederne afspejler realiteten. Når du kigger på billederne, skulle du meget gerne ønske, at du var der. Billederne skal også give tilstrækkelig visuel information om destinationen, så du føler dig sikker i at begynde at booke rejsen,« forklarer Jesper Anhede.

Se The Manta Resort her
http://www.themantaresort.com/

SE SENESTE ARTIKLER HER

 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Nyhedsbrev


Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.