Hotelanmeldelse: Hotel Villa Brinkly


4-stjernet Strandvejsferie i Kongernes Nordsjælland

Hotel Villa Brinkly: Det er længe siden, at jeg har grinet så meget, som jeg har under mit ophold på Villa Brinkly. Erik og Anette, er to helt særlige mennesker som man mærker lever for deres lille, fine hotel. Det er hjemlig hygge og det bliver ikke mindre hyggeligt, når man tager morgenkaffen med ud i baghaven og hilser på hotellets to, små maskotter, marsvinene Nuggi og Hugo.

Hotelanmeldelse: Hotel Villa Brinkly

Erik og Anette er lidt som at komme hjem til svigerforældrene. Altså på den gode måde! For her er så meget varme og nærvær, at man allerede kigger i kalenderen efter næste hul, hvor et lille badehotels-GetAway, er en mulighed. Oveni købet, er Anettes mad, noget af det lækreste jeg længe har fået serveret. Så gennemført, med kærlighed til råvarer og håndværket, man mærker, det er ikke tilfældigt. Også værelserne er lidt ekstra,- de indbyder til afslapning, her er ro og rart, men også med en indretning som man har lyst til at hive med hjem. Hotel Villa Brinkly ligger på Strandvejen i Skotterup, kun få km fra Helsingørs spændende byliv. Det er derfor et fantastisk udgangspunkt, når man skal indtage Kongernes Nordsjællands.

Omgivelser: 4 stjerner

Siden 2006 har Hotel Villa Brinkly været det hotel, som i dag ligger så fint på Strandvejen. Det har en stormomsust fortid, med skiftende ejere, men har altid været et hjem for enten søens folk eller københavnske velhavere. Ånden er ikke forsvundet fra stedet, men Erik og Anette har i den grad formået at bevare det værdifulde og tilført deres egen, finurlige fortælling. Det er derfor det er så skønt. Den karakteristiske blå, træbygning er ganske særlig og på en gang romantisk og meget ‘Nordsjællandsk’.

Strandvejen er oplagt for alle de aktiviteter som man kan opleve i Nordsjælland, alt fra Hornbæk, Helsingør, men også de helt nære omgivelser og oplevelser som ligger omkring hotellet. Her er stranden selvfølgelig en fantastik fordel, det er bare at krydse Strandvejen. Man sover jo nærmest med tæerne i vandkanten. Men også den smukke skov som ligger lige i baghaven. Her er cykelruter som indbyder til en hyggelig picnic med familien. Man kan også gå eller cykle en tur ad den gamle Strandvej og kigge på smukke, gamle huse.

Hotelanmeldelse: Hotel Villa Brinkly

Interiør og design: 4 stjerner

Hotel Villa Brinkly er ligeså fint inde, som ude. Det er blå toner, det smukke danske flag, gammelt og nyt, faktisk utrolig meget tæt på det interiør man ser i tv-serien ‘Badehotellet’. Det er lidt sjovt, med Eriks hjemmelavede søheste overalt, dims af nyt og gammelt mixed sammen i forskellige pastel farver. Men også utrolig rart og trygt. Måske også en årsag mere til, at man føler sit utrolig godt tilpas på Brinkly.

Værelserne: 4 stjerner

Værelserne er smagfulde og alle forskellige med mange særlige, helt tydeligt personlige indslag. men der er også udført et flot håndværk. Bl.a er de fine koøjer på flere af badeværelserne, ganske særegne. Som et badehotel bør og skal, er farverne maritime. Smukke pasteller, blå nuancer og sengetøj som er tørret i den friske luft. Det er lidt som at træde ind i en boligreportage i Alt for Damerne og det er i det hele taget rigtig behageligt. Jeg sov med åbent vindue og selvom Strandvejen kunne høres med biler der med større og større mellemrum passerede derude, så sov jeg dejligt i den store, lækre seng. Suiten, med 2 værelser har rigtig god plads og Balkonværelset er selvfølgelig udstyret med balkon, hvor der er plads til råhygge med kold hvidvin i de fine liggestole, mens man nyder udsigten over Strandvejen.
Husk af iføre dig en badekåbe til dit toiletbesøg, for badeværelserne til suite og Balkonværelset ligger på den anden siden af gangen, ca. et halvt skridt og ikke et problem. Helt fantastik og meget overraskende, var det smukke badekar, som hører til suiten. Alene det, vil man gerne ligge i, i laaang tid. Man deler ikke badeværelse, men man skal altså lige træde gennem gangen.

Hotelanmeldelse: Hotel Villa Brinkly

Maden: 5 stjerner

Anettes mad får fugle til at synge. I kor! Hun har kærlighed og en kreativ tilgang til de råvarer hun arbejder med. Hendes bygotto med brændenælder og fisk, var så umanerlig lækker og velsmagende. Bagefter fik jeg kalvefrikasse’ med citron, som jeg aldrig har prøvet før, men meget gerne tåler en gentagelse. Desserten var rene barndomsminder for hjerne og hjerte, en smuk rødgrød med fløde, som jeg ikke anede kunne være SÅ lækker, og en helt perfekt afslutning på et virkeligt lækkert måltid. Jeg håber, at mange flere svinger indenom Hotel Villa Brinkly, bare for at prøve Anettes køkken. Det smager af mere.

Morgenmadsbuffeten bød på alt hvad man overhovedet kunne have lyst til efter en god nats søvn. Frugt, croissanter, pålæg,  hjemmelavet marmelader, friskbagt brød, æg lavet efter dit ønske og selvfølgelig god kaffe. Det var,- helt som det skulle være.

Service: 3 stjerner

Når værtsparret er hotellets personale, så vil de unægtelig skulle dække mange kompetencer. Erik og Anette har mange kasketter på. Det er netop det, der giver den nære charme, og man skal være overbærende, for hvem kan lige klare alt? Derfor var serveringen ikke på samme høje niveau som anden, hvis man ellers forventer, at det hele skal gå efter bogen. Erik er ikke uddannet tjener, men det er fuldstændig ligegyldigt, for maden blev serveret af Erik med charme og samme nærvær som ene Hotel Villa Brinkly bærer præg af. Og det er sgu da drønhyggeligt.

Book dit ophold på Hotel Villa Brinkly her

FÅ TIPS TIL HVAD DU SKAL SE I OMRÅDET HER

SE SENESTE ARTIKLER HER

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.