DEL GERNE


Grækenland har alt du drømmer om


For generel information om at rejse til Grækenland se her  og  her 

Om den epidemiologiske situation i Grækenland se kort her

Grækenland har alt du drømmer om

Uendelige strækninger af krystalklart vand, konstant solskin, lokale gastronomiske oplevleser, sublime solnedgange. Spredt ud for den vestlige kystlinje i det centrale Grækenland og syd for Peloponnes ligger de Ioniske øer en øgruppe, der består af store og små øer. Det Ioniske Hav og den berømte øgruppe venter på dig med nye spændende oplevelser og uden tvivl uforglemmelige minder.

Paxi

Paxi et fristed for kærlighed til guden Paxi er den ideelle ø til en fredfyldt ferie. Fjordformede strande, undersøiske huler, små bugter og grønne bakker byder de heldige besøgende velkommen.

Paxi, Photo: GNTO/Archive

Se mere: Paxi

Grækenland har alt du drømmer om

Zakynthos – østens blomst.

Zakynthos (Zante) er en grøn ø med frugtbare dale og et tempereret klima. Landskabets mangfoldighed har resulteret i forskellige typer strande: der er sandstrande i afsondrede bugter, hvor det rolige vand er dybblåt. Hvorimod på øens sydøstlige del; er der hvis forrevne klipper og hvis en spændende undersøisk verden er mere efter din smag, så prøv den vestlige del af øen. 

Zakynthos , Ship Wreck Photo: GNTO/Merakos

Se mere: Zakynthos

Grækenland har alt du drømmer om

Korfu

Korfu – Der hvor venetianerne, franskmændene og briterne plejede at bo. Efterhånden som tiden er gået har øen ændret sig, men man kan stadig mærke ånden fra en fjern gloværdig fortid. Dens rige multikulturelle arv, dens historiske monumenter, dets fantastiske naturlandskab, dets krystalklare hav og det fremragende vejr året rundt forklarer, hvorfor Korfu er en af de mest kosmopolitiske middelhavsdestinationer, der har en magisk virkning på sine besøgende.

Corfu Old Town Photo:GNTO/M.Mitzithropoulos

Se mere : Korfu

Grækenland har alt du drømmer om

Lefkada 

Lefkada – Som en skønhed i Det Ioniske Hav ligger Lefkada omgivet af i alt 24 holme og forbinder den modsatte kyst i det centrale Grækenland via en flydende svingbro. På Lefkada finder du masser af seværdigheder, kirker og klostre, maleriske landsbyer, frodig vegetation, idylliske bugter med gennemsigtigt, turkisblåt vand, travle og afsondrede strande med fantastisk skønhed, en betydelig kulturarv og gæstfri lokalbefolkning.

Lefkada , foto: GNTO/G. Filippini

Se mere: Lefkada

Grækenland har alt du drømmer om

Kythira

Kythira Island er fødestedet for Afrodite, kærlighedens gudinde, ifølge Hesiod. Kythira er det sydligste medlem af de Ioniske Øer, og ligger ved indgangen til den Laconiske Golf. Det er en ø med stor skønhed: dale, der ender ved kysten, bjergsider klædt i grøn eller stenet og ufrugtbare, kildevand der risler ned ad skråninger, vidunderlige strande, små smukke maleriske landsbyer, lokale velsmagende retter, og en arkitektur, der blander den venetianske indflydelse med den stil, der findes på Kreta og Mani.

Kythira foto: GNTO/Archive

Se mere : Kythira og Ionian Islands

Grækenland har alt du drømmer om

Rivieraen i Epirus-regionen

I den nordvestlige kystlinje af Epirus med udsigt over det Ioniske øhavs blågrønne farvande, udgør fængslende Parga og eksotisk Syvota et uimodståeligt par med en isoleret brise og kosmopolitisk aura, som helt sikkert vil stjæle dit hjerte.

Parga 

Et lille maleri! Parga er en kendt maritim by i Preveza såvel som et berømt feriemål.

Syvota

Den ioniske fjord! Lys og grøn, repræsentativ for Thesprotias præfektur, er hovedårsagen til at Syvota betragtes som en af de mest eksotiske destinationer i Grækenland, fredelige kyster, frodige grønne holme, lange beskyttede strande med krystalklart vand og hemmelige bugter, er blot nogle af bygdens karakteristika, som naturen tilbyder.

Grækenland har alt du drømmer om

Preveza

Preveza by ligger ved mundingen af Amvrakikos-bugten. Det blev bygget i slutningen af det 11. årh., Efter at den gamle Nikopolis by blev forladt.  Området er  velsignet med smukke landskaber, grønne områder, store strande, en rig historie, historiske steder og monumenter.

Preveza , Photo:GNTO/H. Kakarouhas

 

LÆS MER OM GRÆKENLAND HER

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.