Grækenlands smukkeste øer og kyster


 

Grækenlands smukkeste øer og kyster

For generel information om at rejse til Grækenland se her  og  her 

Om den epidemiologiske situation i Grækenland se kort her

 

Epirus ligger i den nordvestlige del af Grækenland mellem bjergkæden i Pindosand og  det joniske hav og kombinerer imponerende bjerge og en charmerende kystlinje. Hele området drives af bjerge og floder, der krydses af smukke buede broer.

 

Parga, Photo: GNTO Archive

Grækenlands smukkeste øer og kyster

Sivota

Charmerende byliv og paradisstrande.
Sivota er endnu ikke så kendt som mange af de andre destinationer i Grækenland, så området er autentisk og uspoleret græsk. Sivota er for dig, der vil kombinere sol, strand og oplevelser både på land og på havet. Det klare vand er ideelt til snorkling og vandsport. Eller en bådtur, hvor du kan sejle ud for at udforske nogle af de små ubeboede græske øer og de smukke strande.

Agia Paraskevi Beach, Photo: Folkeferie.dk

Se mere om Parga   and Syvota

Grækenlands smukkeste øer og kyster

Pamvotida Søen

Ioannina, Epirus hovedstad, spreder sig omkring den smukke Pamvotida-sø. Byens naturlige miljø, klima og karakter defineres af denne sø –  som er områdets varemærke. Søen, med sit stille vand og sin lille ø, er et natur monument, som hele området lever og ånder i.

 

Ioaninna lake, Photo:GNTO/Y.Skoulas

Se mere om Ioannina

Grækenlands smukkeste øer og kyster

Ithaca: Rejs til Odysseus ‘ø


Ithaca er Odysseus ø, hvis du spørger grækerne.
Ithaka er en frodig og bjergrig ø med svimlende blågrøn havudsigt, dramatisk natur og idylliske landsbyer. Her er en betagende kombination af smuk natur og autentisk atmosfære – og det er let at komme rundt med bil, cykel eller til fods. Nyd en afslappende ferie på smukke hoteller ved havnebyen Vathi.

Vathi village, foto: Folkeferie.dk

Se mere om Ithaca

Grækenlands smukkeste øer og kyster

Kefalonia

Kefalonia – Denne grønne ø med sine betagende strande og krystalklart vand i grønblå farver tager vejret fra dig. Kefalonia en perle i Det Ioniske Hav. Den bærer masser af historisk kulturel traditioner. Det er den største ioniske ø, og bjergets grønne farver blandet med vandets blå, gør den til en virkelig unik og en elsket destination.

Kefalonia, Myrtos Beach, Photo:GNTO/D. Rozaki

Se mere: Kefalonia

 

 

Lefkada

Lefkada – her kroner snesevis af strande med uovertruffen skønhed kysten. Blandt dem fotogene Porto Katsiki, smukke Egremnoi, travle Gialos, fantastiske Kathisma, fredelige Myloi, ungdommelige Agios Giannis mod vest; kosmopolitiske Nydri, skønne Syvota og Vassiliki-bugten mod øst.

Lefkada, Porto Katsiki beach Photo: GNTO Arkiv

Se mere: Lefkada

 

Destination Grækenland. Health First.

 

LÆS MERE OM GRÆKENLAND HER

 

 

SE SENESTE ARTIKLER HER

 

 

 

 

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.