En Instagrammers våde drøm


Nordmarokko er på alle måder en Instagrammers våde drøm, du kan stort set ikke gå nogen steder uden at få lyst at hive kameraet frem og skyde løs. Her er det ene scenarie efter det andet, om så vi taler Tanger, Asilah eller den blå by Chefchaouen-

Tips til Insta steder i Tanger området

Salon Bleu

Hvid/blå tagterrasse restaurant med udsigt over havet. Perfekt til Solnedgangs billede.  Lige nedenfor opgangen til restauranten har du et perfekt Instagram shot, i porten ind til Medinaen.  

Besøg Salon Bleu her

 

Riad Dar Nour

Stå tidligt op og fang solopgangen fra taget af Riad Dar Nour. Blåt gulv, hvide vægge og orange mønstrede puder, gir dig en perfekt forgrund og Tangers tage og solopgangen er prikken over i´et i bagrunden. På gåturen hertil kan du skyde masser af billeder i de små snoede stier der fører dig på vej.  

Besøg Riad Dar Nour her

Casa Macondo 

Igen har du udsigten over byens tage, havnen og de blå/hvide farver serveret af stedets tagterrasse. Klart også værd at stille uret efter solopgangen og få med i dit Tanger skud her.

Besøg Casa Macondo her

Hercules Cave

Hulerne i Hercules er et symbol for Tanger med dens forunderlige ’havvindue’, formet som et kort over Afrika. Og et velbesøgt Instagram sted.

Besøg Hercules Cave her

Asilah

En stille gammel spansk fiskerby lidt syd for Tanger. Gaderne i Asilah er fyldt med vægmalerier tilsyneladende på hver væg. Hvide huse mixed med blå og pastel farver overalt gør hver gade, hver port og hjørne til en kunstnerisk sanselig oplevelse. Enhver Instagrammers drømme sted.

Kyst vejen til Asilah fra Tanger byder også på masser af gode Insta muligheder, samt du kan nå fyrtårnet Cap Spartel.  

Besøg Asilah her

Hotel le Mirage 

Her kan du skyde solnedgangen fra terrassen mens du nyder en G&T, samt udsigten udover kysten fra et af de smukke værelser (her er et billed hvor jeg står på et af værelserne).  Hercules grotten ligger i gå afstand herfra, så den kan du nå samtidig. 

Besøg Hotel le Mirage her

Chefchaouen, også kendt som Chaouen og Den Blå By.

Så snart du kommer inden for bymuren er du omgivet af et stort instamoment. Det er stort set umuligt at se noget sted hen, der ikke giver dig lyst at skyde løs.

Skønt her er mange turister, så er her en skøn stille boheme stemning, lad dig forføre ned af de smalle stræder og svøm hen i en bølge af  blå nuancer fra det sarteste næsten hvide pastelblå til heftig Matisse- eller Yves Saint Laurent-blå. Byen er blevet så Insta fixeret at de lokale nu tjener penge på at tage entre, indtil deres smukke baggårde, hvor de gerne hjælper dig med at finde den helt rigtige vinkel til dit billede. Så bevares du får lidt ekstra for pengene. 

Go Traveling var så heldige at have fotograf/Instagrammer Aske Jørgensen med til Tanger. Du kan følge ham her 

Se Aske Jørgensen univers her

For mere inspiration til Marokko Insta steder
Følg Mydearmorocco her 

Besøg Mydearmorocco her

Du kan booke din tur til Tanger med Marokkoeksperten

Og vil du være sikker på at finde de rigtige Insta spots kan du spørge om at få Jonas Senhadji som din guide. 

Lyt til podcast her:
Jonas Senhadji
er guide og location scout for Marokko eksperten – evangelist udi fortællinger faktualiteter og røverhistorier fra Marokko, Tanger hvor han er vokset op side om side med Rødovre.

 

Rejs til Marokko med Viktors Farmor

 

SE SENESTE ARTIKLER HER

Aske Jørgensen


Følg mig her:

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.