Sydhavs Weekend På Bandholm Badehotel Og Charmerende Ærø


Sydhavs Weekend På Bandholm Badehotel Og Charmerende Ærø

Fedja Salihbasic @Felecool en af Danmarks største influencere tog på en weekend med Small Danish Hotels på Sydhavsøerne, tjekkede ind på Bandholm Badehotel, hvor det gastronomiske blev en kæmpe oplevelse. Herfra gik turen til Ærø over Langeland til den smukke ø med de charmerende badehuse. Du kan gøre ham turen efter og lade Danmark forføre dig.

Bandholm Badehotel

Det jeg tager allermest med mig fra Bandholm er madoplevelsen. For jeg skal da love for at Nicky Arentsen tryller i det køkken. Her bruges lækre Michelin værdige bæredygtige råvarer fra Sydhavsøerne,og kokkene bar den ene smagsfyldte genistreg ind efter den anden. 7 retter fik jeg og jeg kan ikke sige dig hvilken ret jeg fandt bedst, da alt var virkelig lækkert.Kæmpe anbefaling herfra.

Jeg boede i en Suite med havudsigt, elegant indrettet med en dejlig herskabelig følelse, og servicen var i top, med et personle, der var gode til at få mig til at føle mig set. Her er morgenmaden inkluderet i prisen og den kan jeg hilse at sige også er super lækker.

 

 

Bandholm Badehotel byder på et forfriskende dyp fra Danmarks ældste badeanstalt, det sprang jeg dog over og nød i stedet nattehimlen fra hotellet, der har budt gæster velkommen i 300 år.

Også er der jo masser at opleve på Lolland og Bandholms personale kender området virkelig godt og gav gode anbefaling til hvad jeg skulle opleve. Du kan fx opleve hvor noget af det bedste kirsebærvin bliver produceret, eller selvfølgelig Dodekalitten også ligger Knuthenborg lige ved siden af.

Book dit værelse på Bandholm Badehotel her

Sydhavs Weekend På Bandholm Badehotel Og Charmerende Ærø

Vindeballe kro

Dagen efter drog jeg mod Ærø, hvor Small Danish Hotels også har fået et nyt medlem – Vindeballe kro – her står den på dansk charme. Turen dertil er super hyggelig med færge fra Tårs til Rudkøbing på Langeland, hvor jeg nåede at gå en lille tur i den hyggelige by, inden jeg skulle med færgen over til Marstal, Ærø.

 

Vindeballe kro kan dateres tilbage til 1726  og ligger midt på Ærø og her bydes på gamle dyder og traditionel dansk mad. Her er det hygge der fokuseres på, og ægteparret der overtog stedet i 2022, har selv istandsat stedet og har mange drømme med det. Stranden ligger tæt på uanset om du tager mod øst eller vest, også skal du tage ud og opleve Voderup Klint.

 

Jeg var rundt og se de charmerende badehuse, som er helt særlige for øen og på listen over bevaringsværdig kulturarv. Badehusene blev opført i 20’erne af lokale til eget brug på Vesterstrand ved Ærøskøbing og på Eriks Hale ved Marstal.

Book dit ophold på Vindeballe Kro her

Felecool var inviteret af Small Danish Hotels

Læs mere om Danmark og Felecools oplevelser her

Felecool


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.