Privatjet til Joali og Joali Being, Maldiverne


Har du lyst at forkæle dig selv og din/dine kære over nytåret 2022/23 med en rejse lidt udover det sædvanlige, så er her muligheden.

Glem alt om business class – Privatjet kan noget helt andet og kombiner det så med Maldiverne og Joali og voila du har den mest ekstravangante luksus oplevelse.

 

JOALI tilbyder et alternativ til business class og har lanceret et nyt privatjetfly til gæster, der rejser fra London, Frankfurt, Zürich, Prag og Sofia.

Vær klar til endeløs forkælelse ombord på JOALI´s Gulfstream 450,  her er alt fra lækre gourmetmåltider til saligt bløde tæpper. JOALI Gulfstream 450 kan rumme op til 13 passagerer med 10 ultra-rummelige sæder, der kan omdannes til flatbeds.

 

Gæster, der bor i 7 nætter på  JOALI- eller Joali Being fra nu og frem til d 9. januar 2023, kan chartre JOALIs private jetfly.

Flyv fra Frankfurt, Zürich, Prag og Sofia koster 19.000 US$ pr. person retur, og flyvninger fra London er 20.000 US$ pr. person retur.

Joali,Maldiverne - Joali_WaterVilla.jpg

Læs vores hotel anmeldelse af Joali her

Book dit ophold på Joali eller Joali Being her

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.