Oplev køkkenchefen Patrick Godborg på JOALI BEING


Oplev køkkenchefen Patrick Godborg på JOALI BEING

JOALI BEING, det første wellness resort på Maldiverne, ser frem til at byde køkkenchef Patrick Godborg velkommen i marts 2023.

Mellem den 16. og 22. marts vil Patrick Godborg, køkkenchef for den anerkendte ‘Restaurant Radio’ i København, Danmark, være vært for én unik Spiseoplevelse  samt 2 workshops på JOALI BEING.

Dansk traditionel mad til Maldiverne

Patrick Godborg vil bringe lidt af Skandinavien til Maldiverne med traditionelle danske retter tilsat lokale ingredienser, der understøtter din søvncyklus, bæredygtig fisk i nordisk stil med græskar og mange mere, der skal præsenteres i en 5- kursus signatur spiseoplevelse for  Joali Beings gæster.

Oplev køkkenchefen Patrick Godborg på JOALI BEING

Workshops

Den første workshop vil være til ære for ‘World Sleep Day’ og vil bringe velvære og bæredygtighed sammen omkring sindsøjlen i JOALI BEINGs læringscenter i samarbejde med JOALI BEINGs chefkok Richard Siahaan.

Den anden workshop vil blive designet til lokalsamfundet: 12 elever i deres 8. og 9. klasser fra den lokale Maduvvaree Skole, som deler en udpræget interesse for kulinarisk og gæstfrihed.

 

Hvem er Patrick Godborg

Kokken Patrick Godborg startede sin karriere takket være en ven og fandt hans passion for madlavning. Siden han var ung elskede han at være kreativ i køkkenet, og konceptet med at udarbejde nye retter og give folk en god oplevelse motiverede ham til at komme videre fagligt. Som studerende arbejdede han på forskellige Michelin-restauranter, såsom den verdenskendte Noma, den indflydelsesrige tre-Michelin-stjernede restaurant, som blev tildelt ‘Verdens bedste restaurant’-titlen fire gange af S.Pellegrino & Acqua Panna. Han begyndte at sætte mål for sig selv efter at have realiseret sit talent: at prøve Bocuse D’Or, at vinde Danmarks bedste restaurant og selvfølgelig at få en Michelin-stjerne. I dag kan  Patrick stolt sige, at han har nået disse nøglemål. Som en del af Patricks vision ønsker han at fremvise begreberne madlavning og at være bæredygtig på samme tid. De produkter, han bruger til sine retter, er 70 % økologiske eller biodynamiske.

 Priser: JOALI BEING har villaer fra $2.142 (ca. EUR 2.010) per nat baseret på to personer, der deler en Ocean Pool Villa på B&B basis.

For yderligere detaljer og booking, besøg venligst Joali Being

 

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.