Naturoplevelser og Gammeldaws Bagværk


Naturoplevelser og Gammeldaws Bagværk

Nej den står ikke på vild sejlads i Norge eller solferie i Spanien i år for Christel Pixi eller nogen af os andre desværre jo, men Danmark har masser af  skønne oplevelser at byde på. Her får Christel Pixi´s tips til naturoplevelser i Kbh og omeng –  også lige et lille tips til smukke Lolland Falster.

Christel Pixi er kendt fra Vild med dans og bager kager i GO´ Morgen Danmark.

Christel Pixi´s natur tips til Danmark

Jeg har mens der har været karantæne cyklet forfærdelig meget, og fundet en masse ‘nye’ steder i København, jeg har en kærlighed til store åbne pladser, sletter og åbent hav, jeg er så heldig at bo ved vandet og tæt på naturen, så jeg har udforsket en masse i denne del af København, og tænk sig, at man kan finde nye steder i sin egen by efter så mange år.

Amager Naturpark

Jeg har i lang tid set en cykelsti, når jeg er fløjet ind til Kastrup, der går rundt om et stort naturreservat, denne hedder Kanalvej, og man cykler langs havet hele vejen en godt 11km. En hel fantastisk tur. Kan man nu lide at fiske, så er der rigtige gode spots hele vejen ud også.

Jeg fik for nyligt også øjnene op for Kløverstierne i Amager Naturpark, jeg gik sammen med nogle gode venner den sorte sti, og jeg skal klart tilbage, der er helt ufattelig smukt og stille, og der er mange forskellige sti systemer, og man må overnatte i telt i nogle af skovene, så man kunne lave en større tur ud af det.

Naturoplevelser og Gammeldaws Bagværk

SUP

SUP på Mølleåen, eller på et stille hav eller sø – Det er om noget social distancing, og det er så fredfyldt og man nulstiller og renser hovedet lidt, vi plejer at mødes en 3 mand inden solen står op, så gør vi klar, til at tage på havet når solen står op, vi har lidt brænde, kaffe fra Prolog og kage med, så vi kan holde ind på en bred og drikke morgenkaffe. Det er med Billboard Sup og Storms SUP club og det er bevægelse og ro i sindet i en og samme pakke.

Se mer om Billboard Sup her

Se mer om Storms Sup her

Falster getway med gammeldaws bagværk.

Hvis vi tager ud af Københavns området, har jeg været på getaway på Falster i et Sommerhus hvor jeg var helt blæst væk over Gedesby strand, det er ingen hemmelighed at jeg er draget af havet og at det giver mig en ubeskrivelig ro, så noget så simpelt som en gå tur ved stranden ved enten sol opgang eller nedgang, evt med et lille dyp, kan nulstille en. Og er man på de egne så ligger der Steens Bageri i Nykøbing Falster, som klart er er besøg værd, i København kan det være svært at finde en god gammeldaws bager, der stadig bager gifler, linser og tebirkes selv. Samt en Medalje som er moderen af flødeskums kager. Det kan man få hos Steens Bageri i Nykøbing Falster.

Læs mere om Gedesby strand her

 

Få mer rejseinspiration med Christel Pixi her

Christel Pixi


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.