Halloween fest i Derry


Tag med til Derry Halloween 2023 lørdag 28. – tirsdag 31. oktober.

Derry bliver levende med gamle ånder, der byder dig velkommen til at deltage i deres Awakening. Fyld dig selv med folklore, fest og festligheder, mens Derry~Londonderry genåbner stierne for fortidens Halloween-rejsende. Husk at tage en forklædning på for at holde dem i skak!

Vi har gjort det let og lavet dig et helt program til din Derry Halloween fest.

’Awakening the Walled City.’ – Derry’s annual Halloween celebrations.
Walter’s Wake – a circus celebration for the city’s most beloved skeleton.
Credit ©Lorcan Doherty Photography

Halloween fest i Derry

Dag 1

 

 

Tjek ind på Bishop’s Gate Hotel

Dette luksuriøse boutiquehotel, beliggende i hjertet af byen, tilbyder nem adgang til de forskellige attraktioner og Halloween-festligheder. Udforsk den befæstede by: Gå en tur langs bymuren, fordyb dig i historien, og nyd den livlige atmosfære på Derrys pubber og restauranter.

Dag 2

Halloween is on

Oplev den historiske St. Columb’s Cathedral, som er byens ældste bevarede bygning. Tag en guidet tur for at lære om dens rige historie og beundre dens arkitektur.

Halloween fest i Derry

Tag til byens centrum for at opleve Halloween-karnevalet, en pulserende gadefestival med musik, danseforestillinger og fantastiske kostumer. Gå ikke glip af den berømte Halloween Parade, et spændende skue af kunstfærdige flydere og udklædte deltagere. Deltag i en uhyggelig guidet tur, såsom City Sightseeing Derry’s Ghost Tour, der udforsker Derrys hjemsøgte historie og paranormale historier. Besøg uhyggelige steder som Tower Museum og City Cemetery for en spændende Halloween-oplevelse

Læs mere om Halloween i Derry her

Halloween fest i Derry

Dag 3

Dagstur til Giant’s Causeway

Tag en dagstur til den ikoniske Giant’s Causeway, et UNESCOs verdensarvssted. Forundre de betagende sekskantede basaltsøjler og nyd det fantastiske kystlandskab. Køreturen fra Derry til Giant’s Causeway tager cirka 1,5 time.Vend tilbage til Derry om aftenen for at se det spektakulære Halloween-fyrværkeri. Arrangementet finder sted langs floden Foyle, hvilket giver en magisk atmosfære, mens nattehimlen lyser op med livlige farver

BOOK DIN TUR MED TRYP:COM  

Billeder af Irelands Turistråd

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.