DEL GERNE


Fejr kærligheden i Tyrkiet – Fire romantiske destinationer til Valentinsdag


Fejr kærligheden i Tyrkiet – fire romantiske destinationer til Valentinsdag

Årets mest romantiske dag nærmer sig med hastige skridt. Tyrkiet byder på masser af romantiske muligheder, uanset om du ønsker at fejre dagen og kærligheden i varmen eller måske et smukt vinterlandskab. Nyd en romantisk middag med udsigt over Istanbul, tag på luftballonflyvning i Cappadocia eller skab nye Valentinsdag-traditioner i smukke Kars og Şirince.

Istanbul – romantik i storbymiljø

Istanbul er en af ​​de mest romantiske byer i verden og en perfekt destination for en mindeværdig Valentinsdag. I hvert hjørne af denne pulserende by gemmer sig farverige steder og smukke bygninger, der får kærligheden til at briste. İstiklal Street, Galata Tower og Galata Bridge, Basilica Cistern, Rumeli-fæstningen, Çamlıca Hill, Emirgan Grove, Anadolu Kavağı og Bosporusområdet er blot nogle få eksempler på, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt blandet med fascinerende historie. Benyt også lejligheden til at booke en romantisk valentinsdagsmiddag og nyd hinandens selskab på en af ​​byens førsteklasses restauranter.

Cappadocia – et romantisk eventyrlandskab

Med sit eventyrlige landskab er Cappadocia en anden god mulighed for en uforglemmelig Valentinsdag-ferie. De smukke omgivelser gør det til et perfekt rejsemål at fejre kærligheden. Start dagen med en romantisk tur i luftballon ved solopgang, og hvis du ikke allerede havde sommerfugle i maven, vil du helt sikkert gøre det nu. Besøg også en af ​​de underjordiske byer og bo på et hulehotel, hvor du kan opleve regionens klassiske stenarkitektur sammen med komfort og luksus. Som prikken over i’et afsluttes aftenen så med et glas vin fra en af ​​de lokale vinmarker foran åben ild.

Fejr kærligheden i Tyrkiet – fire romantiske destinationer til Valentinsdag

Kars – et ukendt paradis

Kars er en by, der bliver ekstra smuk om vinteren. Fejr Valentinsdag i et magisk vinterlandskab og nyd lokale delikatesser og hyggelige aktiviteter. Du kommer til Kars med Touristic Eastern Express-toget fra Ankara. På vejen gennem Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan og Erzurum passerer du flere historiske togstationer og imponerende landskaber. Når du først er i Kars, kan du besøge Sarıkamış og stå på ski i krystalsne. På søen Çıldır, som fryser til is, kan du nyde romantiske gåture, kaneture eller se fiskere bryde isen for at fange aftenens middag.

Fejr kærligheden i Tyrkiet – fire romantiske destinationer til Valentinsdag

Şirince – Det Ægæiske Havs egen perle

Hvis du i stedet foretrækker at fejre Valentinsdag i et lidt varmere klima, er landsbyen Şirince i Izmir et godt alternativ. Denne perle er kendt for sin rige historie og smukke arkitektur. Gå en tur hånd i hånd langs smalle gader, mens du beundrer maleriske huse og bare nyder hinandens selskab. Benyt også lejligheden til at besøge den antikke by Efesos for at se ruinerne af teatret og biblioteket bygget i antikken. Aftenen kan så tilbringes foran et knitrende bål, mens I nipper til lokale vine og drukner i hinandens øjne.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.