Esben Bjerre: Takeaway og tudser


Corona tiden er over os og man må være opfindsom for at finde lækre takeaway steder og områder, hvor man kan gå på opdagelse, uden at man jokker oveni alle de andre københavnerne. Vi har spurgt Esben Bjerre om hans ynglings takeaway steder, samt hvor han søger hen for lidt natur oplevelser i Kbh.

Esben Bjerre´s 5 yndlings take-away steder:

Er du træt af at lave mad og trænger måske bare til følelsen af at spise ude, så får du her Esbens 5 tips til Kbh´s bedste takeaway:

Bar Pasta
Mangia
Polly
Omegn
Depanneur til drikkevare

Er du gået kold i at gå den samme tur og se de samme ting, eller har du børn du mangler ideer til underholdning, så kan du måske bruge et af Esben Bjerres tips til naturoplevelser i Kbh.

Esben Bjerres 3 københavner naturoplevelser:

Marienborg og tudser

– Hele området omkring Marienborg er virkelig fint. Noget er spærret af men man kan sagtens finde et spot for sig selv. Og hvis man skynder sig, kan man se helt urimeligt mange tudser!

Refshaleøen pissemyre style

Teaterøen for enden af Refshaleøen. Det er så langt ud og bøvlet, at komme derhen, at der aldrig er nogen derude. Det er ikke ligefrem et kæmpeområde, men dejligt at kunne sætte sig på skrænten og stirre ud på noget hav. Så hop på en cykel eller være en pissemyre og ta bilen.

Natureventyr App for børn

– Hvis man har børn vil jeg klart anbefale app’en Natureventyr. Den er lavet i samarbejde med DGI og de dækker både Jylland, sjælland og fyn. Kort og godt finder man bare et sted, hvor der er et eventyr, og så guider app’en dit barn rundt på et lille eventyr i en park/have/skov med små opgaver. Fem stjerner herfra!

Download  Natureventyr Appén herfra

Læs flere af Esben Bjerres artikler her

 

Esben Bjerre


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.