DEL GERNE


Book et campingeventyr med Talisker for kun 795,-


Book et campingeventyr med Talisker for kun 795,-

Efteråret står for døren, og i år kan du tage på en unik campingoplevelse i det nordlige Jylland sammen med det skotske whiskymærke Talisker. Du henter selv en fuldt udstyret autocamper, der er pakket med alt, hvad du skal bruge for at holde en afslappet weekend i naturen. En weekend,der er spækket med oplevelser,frisk luft,lækker mad og en masse godt at drikke.

Vi danskere har aldrig holdt så meget ferie i Danmark, som de seneste to år. Men har du ikke lige et familiesommerhus, hvor du kan hygge dig med levende ild i pejsen, når bylivet bliver for meget, er der dette efterår en anden vej til frihed, frisk luft og storslået natur. Det skotske whiskymærke Talisker har nemlig ombygget en varevogn til en ganske særlig autocamper, der giver dig muligheden for at oplevet den storslåede danske natur på egen hånd.

Over tre weekender i oktober og november kan nysgerrige danskere booke et Talisker-campingeventyr for to personer til en meget fordelagtig pris på 795kr.

Autocamperen er udstyret med mad, drikke og køkkenudstyr samt en konkret og brugbar guide med forslag til forskellige spændende aktiviteter i Nordjylland. Kort sagt,alt hvad du skal bruge til en weekend fuld af oplevelser.

Book et campingeventyr med Talisker for kun 795,-

Pakken byder blandt andet på et besøg ved Rubjerg Knude, stand up paddling ved vandet ud for Løkken, besøg ved den mægtige kalkstensklint ved Bulbjerg Knude og en vandretur ved Tranum Fosdal. Weekendens nøje sammensatte måltider og cocktails er udviklet af den svenske friluftskok Niki Sjölund og bartenderen Bella Porcile. Tanken er, at man tilbereder begge dele i autocamperen eller på stranden med stormkøkken.

Talisker Adventure Guide er fyldt med inspiration og tips til dem, der ønsker at opsøge eventyret i naturen på egen hånd. Vi ved, at interessen for friluftsliv generelt er stor, men at folk tit har brug for et skub i den rigtige retning for at komme i gang. Med den her campingoplevelse gør vi det nemt og tilgængeligt for alle dem, der er nysgerrige på campinglivet i den frie natur.

Book et campingeventyr med Talisker for kun 795,-

Hvad: En campingweekend med Talisker Adventure Guide.

Hvornår: Weekenderne den 29-31oktober, 5-31 novemberog 12-14november.

Pris:795 DKK(prisen er for 2 personer og indeholder al forplejning samt transport til og fra Aalborg).

Hvordan: Du kan booke weekend eventyret her

Pakken indeholder en masse sjove aktiviteter og byder samtidig på friluftsliv i meget behagelige rammer. Drømmen er, at vi inspirerer deltagerne, så det her blot bliver ét af mange natureventyr fremover, siger Tina Timm fra Diageo. Talisker blev grundlagt i 1830 af de eventyrlystne MacAskill-brødre på den fjerntliggende ø Skye i Skotland. Lige fra starten har eventyr været et vigtigt element i Taliskers selvforståelse og hele destilleriets DNA. Mottoet Made by the seaer en hyldest til de omgivelser og den natur, der har formet whiskyen. Noterne af havsalt, peber og sød røg er for eksempel tydelige i whiskyens single malt Talisker 10.

Om Talisker

Talisker er den eneste skotske single malt whisky, der bliver lavet langs kysten afIsle of Skye -en af de mest afsidesliggende, barske og smukke naturscenerier i Skotland. Kun få whiskyer formår at fortælle historien om dens oprindelse bedre end Talisker. Dens næse og smag leder øjeblikkeligt tankerne hen på den rå kystlinje, som en varm velkomst fra det barske hav. Isle of Skye er kendt for dens rige og varierede landskab. Fra de fredfyldte sandstrande til Cuillin Mountains mørke, takkede tinder.
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.