Beach Pie Pixi Style


Beach Pie Pixi Style

Her i  tiden hvor man ikke kan rejse, så må man finde på måder at drømme sig væk på. Så hvorfor ikke bage en Beach Pie. Her får du Christel Pixi´s opskrift på lige nøjagtigt det. Stranden må du så drømme dig til lidt endnu….

BEACH PIE
200 gram digestive kiks
3 spsk sukker
120 gram smør, smeltet
4 æggeblommer
396 gram eller en dåse kondeseret mælk
60 ml citron saft
60 ml lime saft
knivspids salt

Flødeskum til pynt, samt revet lime og citron skal.

Beach Pie Pixi Style

Bunden:
I en foodprocessor blender du alle kiks, når de er pulveriseret, hælder du sukker og smeltet smør ved. Nu hælder du din krummet masse ned i en 23 cm tærteform, med fingrene presse du bunden flad og lidt op ad kanterne, det fedter og roder, men giv dig god tid, du bliver glad for resultatet. Sæt på køl mens du opvarmer din ovn til 180 grader, når den er varm bager du bunden i 15-20 minutter.

Mens den bager, laver du fyldet. I en medium skål pisker du æggeblommer, kondenseret mælk, lime saft, citron saft og salt. Det skal være en ensartet masse, nu hælder du den op i din bagte form, og bager yderligere 14-16 minutter, når den er færdig sættes den direkte på køl i minimum 4 timer eller natten over.

Server den med flødeskum og revet citronskal. Det dufter magisk.

Læs flere af Christel Pixi artikler her

 

Christel Pixi


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.