Al Boraq lyntog mellem Casablanca og Tanger


Afrikas første højhastighedstog er mellem Tanger og Casablanca. Navnet er Al Boraq, forbinder de to meget forskellige og fascinerende marokkanske byer – afslappede Tanger, der sidder ved krydset mellem Europa og Afrika, Middelhavet og Atlanterhavet og frenetiske Casablanca, landets økonomiske hub og arkitektonisk skatkammer.

Rejs til Marokko med Viktors Farmor

Det sofistikerede tog Al Boraq har klassiske vogne med turkis sæder. To timer og 10 minutter i stedet for den normale fem timers togtur fra Casablanca til Tanger. Tryghed og smuk lounge gør turen hyggelig og komfortabel, “Al Boraq” lounge er futuristisk designet og de bløde linjer passer så fint til den høje hastighed og landskabets hurtige og derfor ligeså bløde indtryk undervejs. I vognen sidder man komfortabelt og kan på skærmen på endevægen holde øje med både den kommende station og den aktuelle hastighed.

Toget, blev indviet af Marokkos konge Mohammed VI og den franske præsident Emmanuel Macron i november 2018 og kører op til 320 km/t.

Se mere om Casablanca hos  Marokko Eksperten

FIND MERE INFLUENCER REJSEINSPIRATION HER

Aske Jørgensen


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Please enter your Access Token.

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.