Aire Ancient Bath – Øl Spa


Aire Ancient Baths – Øl Spa

Aire Ancient Baths er en oplevelse i international særklasse. Her bydes på de lækreste termiske bade og massage så englene synger,  i rustikke og unikke rammer i kælderen under den fredede bygning, Maltmagasinet i Carlsberg byen. Og har man sagt Carlsberg byen har man selvfølgelig også sagt Øl Spa, som er Aire Ancient Baths nyeste behandling.

Hvad byder en Øl Spa så på hos Aire Ancient Bath:

  • En tur i dit eget tempo gennem termiske bade ved forskellige temperaturer

I smukke historiske omgivelser med fritlagte mursten oplyst af levende lys begiver du dig – i dit eget tempo –  gennem forskellige termiske bade, der hver har deres temperatur og egenskaber. Nyd kontrasten mellem Caldarium (varmtvandsbad på 40ºC), Frigidarium (koldtvandsbad på 14ºC og isbad på 10ºC), Tepidarium (bad med tempereret vand på 36ºC), Balneum (bad med de tusinde dyser), Pediluvium (Koldstenskorridor), Laconicum (dampbad) med fokus på aromaterapi og afslappende eucalyptus for den ultimative detox, og Flotarium, et unikt bad med et højt saltindhold, der  skaber  den skønneste mental ro, mens du flyder vægtløs rundt.

Book  og læs mere om din øl spa oplevelse i Aire Ancient Bath her

  • En 45 minutters afslappende helkropsmassage med mandelolie tilsat appelsinblomst olie

Massagen hos Aire er intet mindre end magisk. Jeg skal ikke kunne sige om det er deres unikke massageteknikker, som er udviklet med inspiration fra gamle romerske og græske teknikker, eller min lækre mandlige massørs blide hænder og rolige bevægelser, der bringer mig i himlen. Men fuldstændig magisk og total afslappende er det.

  • 30 minutters privat badning i Carlsbergs eksklusive humle

I et tilstødende lokale ligger du dig i et rustikt stenkar, som fyldes op med opvarmet humle. Den første stråle der kommer ud er helt rød, men skifter til gul og det er en skøn fornemmelse at ligge i den varme humle, hvis vitaminer og mineraler skulle have en rensende effekt.

Book  og læs mere om din øl spa oplevelse i Aire Ancient Bath her

  • En 15 minutters kranie massage med en lækker appelsinblomst hårmaske

De første 15 min går med at få masseret hovedbunden og masseret en hår maske i, så dit hår blir dejligt blødt.

  • Guidet og specialiseret øl- og appetitvækker-smagning

Til sidst får du serveret 3 forskellige iskolde øl, Carlsberg Pilsner, Carlsberg 1883 og en Jacobsen Yakima IPA sammen med et snack bræt med forskellige oste, vindruer og Peter Beier chokolade. Jeg ville måske hellere ha fortrukket noget mere let og salt i stedet for de forskellige oste, som blev lidt tungt i varmen.

Men alt i alt en virkelig lækker afslappende oplevelse, og en perfekt date at invi din elskede med på.

Book  og læs mere om din øl spa oplevelse i Aire Ancient Bath her

 

 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.