Lyons 5 bedste restauranter


Lyons 5 bedste restauranter

Lyon er kendt som Frankrigs gastronomisk hovedstad og der er et væld af gode restauranter at vælge imellem. I 2021 havde Lyon 21 Michelin-restauranter – en bemærkelsesværdig bedrift for byens størrelse og ikke for sjovt at byen endda er blevet kaldt verdens gastronomiske hovedstad.

Bouchon lyonnais

Men udover fine dinning, skal en tur til Lyon indeholde mindst et måltid i en bouchon lyonnais. Bouchon lyonnais er en traditionel restaurant i Lyon-området, som serverer Lyonnaise-køkken. De fleste af disse restauranter har en rustik atmosfære, så forvent ikke noget fancy. Når du spiser i en bouchon, vil du ofte finde mad, der er til den lidt tungere side og meget kødbaseret. Quenellen er den mest berømte ret i Lyon. Queneller er dumplings lavet af brødkrummer og hakket fjerkræ eller fisk (det er bedre end det lyder). Pølse og andouillette er også en ting her.

Foto Restaurant Paul Bocuse

Lyons 5 bedste restauranter

  1. Paul Bocuse Restaurant – en af de mest anerkendte restauranter i Frankrig, der er dedikeret til det bedste af fransk gastronomi.
  2. Le Garet – en afslappet restaurant, der serverer fransk bistro-stil retter i en hyggelig atmosfære. Ring og book bord
    Telefon:+33 4 78 28 16 947 Rue du Garet, 69001 Lyon, Frankrig.
  3. Le Poêlon d’Or – en restaurant, der serverer lækre retter inspireret af det bedste af fransk kulinarisk tradition.
  4. Le Comptoir Abel – en hyggelig restaurant med en fortryllende atmosfære og en menu der fokuserer på kreative og moderne franske retter.
  5. Le Bœuf d’Argent – inviter på en date på denne hyggelige restaurant med mad i Michelin kvalitet, men til rigtigt gode priser. 4 retter fra 60 Euro

LÆS MERE OM FRANKRIG HER

 

Charlotte Rønholt


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.