DEL GERNE


HEALTH & WELLNESS – SPA -THERMAL SPRINGS


Grækenlands guide til HEALTH & WELLNESS – SPA -THERMAL SPRINGS

At være i balance og have det godt vedrører ikke kun dit fysiske helbred. Det er en generel følelse, en indre stråle af sundhed, kraft og skønhed. Det er en igangværende proces. Grækenland er det ideelle sted for psykisk og fysisk sundhed og søgen efter velvære!
Der er termiske og minerale naturlige terapeutiske kilder 850 steder rundt omkring i Grækenland.

Vouliagmeni-Athen Riviera

Du behøver ikke at tage en færge for at undslippe travlheden i den græske hovedstad:  Det er blot at tage en kort bustur, og du finder fremragende lokale strande langs den Saroniske Golf.


Mod øst ligger Vouliagmeni-bugten, med dens smukt beliggende  strand, før Hymettus-bjerget. En marina og en række private strande er dens varemærker, mens den maleriske havn byder på en fantastisk udsigt over de fjerne øer i den Saroniske Golf.


Vouliagmeni-søen, ligger kun fem minutters gang fra det lille torv i centrum af byen. (Vouliagmeni betyder sunket). Søens mineral- og brakvand føles helt silkeagtit at svømme i, mens det samtidigt angiveligt er helende for gigt.

Vouliagmeni Lake, Photo: GNTO/Y. Skoulas

Se mere om  Vouliagmeni Lake her 

HEALTH & WELLNESS – SPA -THERMAL SPRINGS

Evia

Evia også kendt som “Euboia”, er den næststørste ø i Grækenland og den tredje i det østlige Middelhav, ligger tæt på Athen, Attikas præfektur.


Aidipsos ligger i Evia og sandsynligvis den mest berømte spa-by i Grækenland! Denne søde lille by ligger i det nordlige Evia og har forbindelse til fastlandet med færge fra Arkitsa i Fthiotida-regionen i det centrale Grækenland, kun 152 km. fra Athen eller 1,40 times kørsel i bil ved hjælp af National Highway E75 eller med bus fra Athen.


De helbredende egenskaber ved Aidipsos termiske kilder er kendt siden oldtiden og er faktisk nævnt i Plutarch, Strabo og Aristoteles skrifter.  

Aidipsos ,Photo: GNTO/Y.Skoulas

Se mere om: Evia her 

HEALTH & WELLNESS – SPA -THERMAL SPRINGS

Kamane Vourla resort

Kamena Vourla resort ligger 178 km nord for Athen og er et af de mest berømte resorts i Grækenland, da dets terapeutiske egenskaber har været velkendte i mange århundreder. Omkring 1926 opdagede kemikeren Michail Pertesis den usædvanligt høje radon koncentration i vandet, som blev betragtet som en stor værdi for folks sundhed

Kammena Vourla Photo: GNTO/M.Mandreka

Se mere om Thermal Springs her 

Loutraki

Loutraki ligger ved foden af Mount Geraneia, bygget i den nordlige del af  Corinthian Golf bugten. Denne kystby er internationalt kendt for sine termiske kilder og spa.

 

Loutraki Photo: GNTO Archive

Se mere om: Loutraki   og  Loutraki Thermal Spa her. 

HEALTH & WELLNESS – SPA -THERMAL SPRINGS

Vrachati

Vrachati ligger 12 kilometer fra Corinth og er blevet en vigtig turistattraktion i de senere år. Det er et frodigt område nær havet med mange taverner, restauranter og caféer. Det er også en ideel destination til familieferier

Vrachati, Photo:GNTO Archive

Kos er den tredje største af Dodekanes øerne med smukke sandstrande, turkis vand, frodig vegetation, gamle og middelalderlige monumenter, tresporede veje, store pladser, parker og  en fremragende byplan med masser af cykel ruter.  På de termiske strande med omgivet af stejle klipper kan du finde varme kurbade.

Kos, Thermes Photo: GNTO/Y.Skoulas

Se mere om Kos her 

Ikaria

Ikaria – et sted med rig mytologisk fortid, der har knyttet sit navn til den mytiske figur Icarus. Sandstrande, rindende vand, bjerge og frodige grønne bjergskråninger udgør denne majestætiske.
Ikaria er også berømt for sine termiske kilder, som er unikke i hele verden for deres kemiske sammensætning og stråling. Desuden gør den afslappede lokale livsstil med en unik tidsplan for arbejde/ afslapning, de berømte festivaler med traditionelle danse, de lokale manerer og skikke, stedet til et spændende sted at besøge.

Ikaria, Prioni Beach, Photo: Region of N. Aegean

Se mere: Ikaria

 

 

SE SENESTE ARTIKLER HER
FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.