Familieoplevelser i Dubai


Familieoplevelser i Dubai

De fleste kender Dubai – destinationen for de unge, smarte og rige. Men byen med verdens højeste hus er også den perfekte familiedestination med endeløse sandstrande, utallige temaparker og uhørt højt serviceniveau.

Man når dårligt at komme tilbage på kontoret og få sendt ungerne i skole igen, før man allerede begynder at drømme om næste års ferie. Selv om juli 2020 kan synes langt ude i fremtiden, så kan det være en god idé at tænke fremad for at få de gode priser. Er man garvet rejse-booker, så ved man også, at mange rejsebureauer har kampagner og udsalg i det tidlige efterår.

Familieoplevelser i Dubai

En af de måske lidt utraditionelle familiedestinationer, du kan overveje, er Dubai – den lille beduinlejr, der på bare hundrede år er blevet til en fascinerende metropol. Her ligger verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, med 1.200 butikker, en skøjtebane med olympiske mål, verdens højeste bygning, Burj Khalifa, der er 828 meter høj, og hotellet Burj al-Arab, der er verdens eneste 7-stjernede hotel.

Dubai er en ekstremt velorganiseret by, hvor man kommer let omkring, og alt føles trygt og sikkert. Man forstår hurtigt, at byen satser på turisme og god service. Når man rejser med børn, er det noget, man sætter pris på.

Dubai ’down town’ kan selvfølgelig friste med sine mange hoteller, men for en børnefamilie giver det god mening at søge ud til kysten – eller en af Dubais kunstige øer: The World eller The Palm. Her er endeløse sandstrande og lækre, familievenlige hoteller, der ligger som perler på en snor. Det er stadig hurtigt at komme ind til byens mange tilbud med shuttlebus eller metro, hvis I bliver trætte af sol, sand og vand.

Familieoplevelser i Dubai

Mall of the Emirates

Egentlig et gigantisk shoppingcenter, men også stedet hvor I finder en kæmpe vinterorlystelsespark komplet med skiløjper, snehuler og en sydpols-zoo med kejserpingviner. Centeret huser også Magic Planet med klassiske arkadespil, trampolinpark og bowling for hele familien.

Atlantis Aquaventure Waterpark

Trænger I til et adrenalin-kick, såkal I besøge Atlantis the Palms eget forrygende vandland med nogle af verdens mest forrygende vandrutschebaner – for eksempel Shark Attack, hvor I drøner lige igennem et hajfyldt akvarium. Atlantis Aquaventure Waterpark er enorm og rummer også Emiraternes største akvarium, Lost Chambers.

 

Motiongate

En forrygende forlystelsespark med Hollywood-tema i Dubai. Her er masser af forlystelser – også for de større børn – der alle er inspireret af så forskellige film som Hotel Transylvania, Ghostbusters, Smølferne og Underworld. I kan også besøge filmstudierne: DreamWorks, Colombia Pictures, Lionsgate og Smølfernes landsby.

Legoland & Legoland Water Park

Man kan endda besøge en lille bid af Danmark i Dubai. Lego har hele to temaparker, hvoraf den ene er et ægte vandland. Ellers finder I alle de velkendte temaer som trafikskole og miniatureland, der i Dubai er en ’miniudgave’ af Dubais mange skyskrabere. I Lego-versionen er Burj Khalifa 17 meter høj og bygget af 439.000 klodser.

 

Desuden er der …

Oli Oli, en slags Experimentarium for familiens yngste med 40 aktiviteter, der alle er designet til at stimulere til leg og kreativitet. Husk også Laguna Water Park nær La Mer – et klassisk vandland ud til den Persiske Golf.

Gratis glæder …

Trænger feriebudgettet til et par dage uden udgifter til entré, så er Dubai by i sig selv imponerende med moderne arkitektur og bygninger.

Familieoplevelser i Dubai

Dubais gamle marked og bydel, Souken, er den ultimative kontrast til skyskrabere i glas og stål. En labyrint af smalle, overdækkede gader, hvor selv familiens yngste kan overvældes af snabelsko, tæpper og duften af krydderier i Spice Souk. Andre i familien kan sikkert blive fascineret af Dubais Gold Souk fyldt med guld, ædelsten og det, der ligner!

Dubai Fountain

Verdens største koreograferede springvand springer flere gange i løbet af dagen – og hver halve time fra kl. 18 til 22. Springvandet fylder så meget som to fodboldbaner, og tusindvis af dyser skyder vand op til 150 meter op i luften – koreograferet, så det ’danser’ til klassisk- og popmusik, mens 6.600 projektører og laserkanoner sørger for ekstra effekt.

Dubai Mall

Det gigantiske shoppingmall har som nævnt både 1.200 butikker og egen skøjtebane, men de har også et gigantisk akvarium og undervands-zoo, som man kan opleve fra Dubai Mall gratis – men vil I have den fulde oplevelse, så koster det entré.

Det er i øvrigt også i Dubai Mall, at I finder et meget instagram-venligt vandfald.

The Walk

Butikker, restauranter og en fantastisk, offentlig strand, Kite Beach i smukke og afslappede omgivelser.

Flyv til Dubai

Flere flyselskaber flyver til Dubai fra Københavns lufthavn, blandt andre Emirates har daglige afgange året rundt.

Book din flybillet med Emirates her

Se mere om Dubai her

Book din ferie til Dubai med Emirates Holidays

SE SENESTE ARTIKLER HER

 

Uffe Holm Champ


Følg mig her:

FØLG OS PÅ INSTAGRAM
No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).

Nyhedsbrev


    Sign up til vores nyhedsbrev og få: Rejsetips fra nogle af de største influencere, rejseguides, rabatter til rejser/hoteller, invitationer til events og konkurrencer.