Oplevelser for livet

Dit private luksustræhus
Ingen døre. Ingen vægge og nærmest intet tag over hovedet. Men det er stadig et hotelværelse. Endda et luksushotelværelse. Med kig hen over trætoppene i Sabi Sand i Sydafrika og kig over noget, der ligner en trilliard stjerner. Og det hele er jeres alene. I Kingston Treehouse, Sydafrika, er der ingen andre hotelgæster. Kun dig og din partner og nåja: elefanterne, der gerne lægger vejen forbi jeres romantiske luksusrede. Dog uden at kunne nå op til jeres terrasse. Sikkerheden er nemlig helt i top, og der er radiokommunikation med lodgen. Internet, tv og anden teknik skal du dog glemme alt om, for du har verdens bedste underholdning lige foran dig: Solnedgang over nationalparken, som du krydrer med picnic og champagne på terrassen.

Verdens bedste nye skihotel
Det er ikke så få eminente priser, Hotel InterContinental Davos kan bryste sig af: Verdens bedste nye skihotel, Schweiz ledende hotel og Europas nye bedste hotel. Det er her, verdens millionærer samles til World Economic Forum, og det er i dette område, du kan møde personligheder som Prins Charles, Bono og Goldie Hawn på ski. Hotellets guldkuppel er da heller ikke en diskret sag, lige som inventaret er moderne og specialdesignet, og alle værelserne har panoramavinduer og store altaner mod alperne. Og så kan du hvile din krop på kashmir-sengetøj, lægge dine smykker i lædersmykkeskrinet og varme dine fødder på gulvvarmen i dit værelse. I spaen bliver du forkælet med det schweiziske mærke La Prairie, og på restauranterne er der kun lækker gourmetmad med lokale råvarer fra bjergene og håndlavet schweizisk chokolade. Selvfølgelig.

Download GoTraveling og læs mere

icon_gplay icon_appstore

 

Din browser er forældet. Det har sikkerhedsmæssige sårbarheder og kan ikke vise alle funktioner på dette websted og andre websteder.

Opdater venligst din browser ved hjælp af moderne browsere (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X