Hotelanmeldelse af: One&Only The Palm, Dubai

Eksklusiv elegance til dig, der drømmer om afslapning i absolut luksus.

Med en privat strandvilla her har du ikke lyst til at bevæge dig andre steder hen, men i stedet blot læne dig tilbage og nyde de smukke omgivelser. Her er alt, hvad du drømmer om, og hvis ikke, så skaffer personalet det.

One&Only The Palm er ganske vist det dyreste af de to One&Only-resorts i Dubai, men alligevel er atmosfæren her meget mere afslappet og afdæmpet. Her hersker en skøn ro, og rækker pengepungen ikke helt til et ophold, eller er det umuligt at få et værelse, så kan det bestemt anbefales at indtage en middag på ”Stay”, hvor Michelin-kok, Yannick Alléno, tryller lækkerier frem. Prøv især deres én-meter-dessert, som kreeres for dig i dessertbiblioteket, som er centrum for restauranten. Eller nyd blot udsigten og en drink fra restaurant/bar 101.

Service: 5 stjerner

Alt spiller her, og servicen er personlig, afslappet og diskret.

Interiør/design: 5 stjerner

En smuk blanding af maurisk, andalusisk og moderne arabisk stil. Indretningen ændres i øvrigt hver tredje måned.

One&Only The Palm Lobby OOTP Poolside Cabana Suite

Omgivelser: 5 stjerner

Resortet ligger afsides på halvøen The Palm med eget privat strandområde og en smuk udsigt enten ud over palmen eller Dubai Skyline. Du kan tage en båd over fra Royal Mirage The Jetty og nyde en smuk tur med udsigt over Dubai Skyline.

Mad/restauranter: 5 stjerner

The Palm har tre restauranter, Stay, 101 og Zest.

Værelset: 5 stjerner

Lækre, rummelige værelser med stor balkon, alle holdt i arabisk og andalusisk moderne stil. Alle værelser har overdådigt marmorbadeværelse med separat walk-in regnskovsbruser og et fritstående badekar. Samtlige værelser har egen balkon eller udendørs terrasse med strand og swimmingpool kun få skridt væk .

 

Grand Palm Suite Living Room One&Only Private Spa, The Palm - couple suite bath close up with deco Grand Palm Suite Terrace

Value for money:

Resortet er dyrt, men er man til luksus og total afslapning, får man bestemt noget for pengene.

Værd at vide:

Er du til ultimativ privat luksus, så lej en af de fire strandvillaer på 325 m2. Hver villa omfatter udendørs skyggefulde siddepladser og spiseområde; smukke, frodige haver med privat swimmingpool og 24 timers personlig service.

Download GoTraveling 12 gratis på din mobil eller tablet og se hotel anmeldelse af One&Only Royal Mirage.

icon_gplay icon_appstore

 

 

Din browser er forældet. Det har sikkerhedsmæssige sårbarheder og kan ikke vise alle funktioner på dette websted og andre websteder.

Opdater venligst din browser ved hjælp af moderne browsere (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X