Al Maha Desert and Spa Resort, Dubai

Fredfyldt luksus
Vilde gazeller spadserer elegant rundt og kommer måske på uventet besøg ved din villa for at drikke lidt af poolen eller for at se, om du skulle have lidt spiseligt. Fra din villas pool har du en smuk udsigt ud over Dubais ørken og Omans bjerge. Lad freden finde dig, mens dit stemmeleje automatisk kommer helt ned og skuldrene sænker sig. Al Maha Desert and Spa Resort spreder sig som magi i dig.


Værelset: ★★★★
På Al Maha bor du i villaer med egen pool og med smuk udsigt til ørkenen. Villaerne er designet som telte med et stort svalende sejl hen over for at skabe en behagelig skygge at trække sig ind under, når den bagende sol bliver en tand for meget. Al interiør er holdt i elegant, arabisk stil og i dæmpede farver, så intet forstyrrer din ro. En lille indgang med minibar, kaffe, te og vand får dig til at føle dig velkommen, og åbner du de store trædøre, træder du ind i opholdsstuen, hvor en stor træseng troner midt i rummet. Lyset i træreolen over sengen giver et hyggeligt og romantisk look – især når man ser det ude fra den store træterrasse om aftenen. På terrassen har du din egen pool og solsenge og udsigt til ørkenen så langt, øjet rækker. Man kan også nyde udsigten over poolen og ørkenen fra begge chaiselonger. Badeværelset er stort og har både bruser og badekar med plads til to, og skønhedsprodukterne er fra Bvlgari.

Download GoTraveling gratis og læs mere på

 icon_gplay  icon_appstore
 

Din browser er forældet. Det har sikkerhedsmæssige sårbarheder og kan ikke vise alle funktioner på dette websted og andre websteder.

Opdater venligst din browser ved hjælp af moderne browsere (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X