Guide til San Diego

I en Californisk stat uden årstider og med over 100 km. strand, er sommeren aldrig ovre. GoTraveling tog til San Diego og opsnusede ekstravagante hoteller, fantasifulde skalddyrsrestauranter og øl i absolut verdensklasse. Dette er vores favoritter.
Lær byen at kende

San Diego er indledt i store byområder, som har forskellige karakterer.
Mission Bay, Pacific Beach, Ocean Beach og La Jolla er de mest eftertragtede badebyer. Hillcrest er gay-venligt og vintagepræget, mens spansk inspirerede Old Town er fuld af historie. Promenade Little Italy har masser af gode restauranter og det bedste natteliv findes omkring Gaslamp Quarters teatre, barer og klubber. Mad og ølkenderne har antennerne rettet mod trendy East Village og North- og South Park. International Visitor Information Center ligger på 1140 N Harbor Drive.
Mere info: http://www.sandiego.org

The Sofia Hotel
Sombert sted, der passer både til fornøjelse og forretningsophold. Der bliver serveret god mad på American Brasserie. Hotellet ligger i downtown I gåafstand til Little Italy og Gaslamp Quarter.

Mere om The Sofia Hotel: http://www.thesofiahotel.com/

Kimpton Hotel Palomar
sofistikeret og kunstnerisk oase midt I det hele. Hotellet scorer også på sin pool på taget med dertilhørende cocktailbar og DJ, som spinder vinyl.
Mere om Hotel Palomar: http://www.hotelpalomar-sandiego.com/

The Keating
De intense og rødglødende vægge er bare begyndelsen. Her venter for eksempel spa suites med privat, træbelagt jacuzzi. Og med det italienske Ferrari-tema og med Pininfarina bag al design er det ikke mærkeligt, at her er så lækkert.
Mere om The Keating her: http://www.thekeating.com/

Cafe Chloe
Parisiske bistrofølelser med sort/hvide portrætter på væggene, jazzklaver i højttalerne og runde borde, hvoromkring unge par og tatoverede familier hænger ud.
Brunch-tips: Laks på ristet brød med pocherede æg, syltede rødbeder, kapers og muslinger sammen med husets pommes frittes. Dertil et glas Nisia Verdejo.
Tjek stedet ud her: http://cafechloe.com/

Ironside Fish & Oyster
Perfekt industriromantik med tegelvægge, nøgne rør, højt til loftet og høj lydniveau. Gå ikke glip af cevichen på dragehovedfisken eller dagens fangst som i sin elegante enkelthed serveres som sandwich, salat eller med ris. I baren er der 15 lokale øl på tap, så spørg bare personalet, hvilken en, netop din mad passer bedst med. Eller sats på en tidsløs klassiker. Østers og champange.
Tjek stedet ud her: http://www.ironsidefishandoyster.com/

The Blind Burro
Fantastisk Baja-inspireret mad. Det er virkelig ikke hver menu, som har kaffemarineret laks med limecreme eller grillet tunge med krydrede jordnødder og salsa. I baren finder man over 100 tequila-arter.
Tjek stedet ud her: http://www.theblindburro.com/

South Beach Bar & Grille
Byens bedste fiske-tacos? Ja, meget muligt. De bliver serveret hvor som helst måde i en af deres mest elektriske miljøer. Lige ved siden af strandpromenaden og bohemiske Ocean Beach.
Mere om South Beach Bar & Grilles hemsida: http://www.southbeachob.com/

Addison
Stjernekokken William Bradleys står bag gourmetinitiativet Addison. Maden er subtil og ofte kun lavet med tre ingredienser ad gangen, men smagsoplevelsen er betydelig større end de få ingredienser.
Mere om Addison her: http://www.addisondelmar.com/

Bread & Cie
Brød bagt efter europæisk standard. De velbagte fuldkornsbrød har heftige smagskombinationer som jalapeno og cheddarost. Vældig fin kombination.
Mere om Bread og Cie her: http://breadandciecatering.com/

Extraordinary Desserts
Navnet siger det meste. Her serveres ekstravagant bagværk og søde sager. Men den velrenommerede konditor, Karen Krasnes ambitioner er højere end så, og hun laver derfor også salater, panini og mange former for krydrekager.
Tjek det ud her: http://extraordinarydesserts.com

Book din rejse her.

læs resten af guiden, med steder at gå ud, bryggerier, strande og oplevelser i GoTraveling16, som du downloader fra App Store eller Google Play på din mobil eller tablet:

icon_gplay icon_appstore

 

 

Din browser er forældet. Det har sikkerhedsmæssige sårbarheder og kan ikke vise alle funktioner på dette websted og andre websteder.

Opdater venligst din browser ved hjælp af moderne browsere (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X